BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Over ons

Over ons

Wie zijn we

Wintersporters is het trefpunt van honderdduizenden wintersportliefhebbers uit Nederland en België. Met onafhankelijke en actuele informatie over skigebieden, weer, sneeuwhoogtes, gear en alle andere zaken waar wintersporters behoefte aan hebben.

Wij zijn niet echt het ‘standaard’ bedrijf. Onze bloggers en websitebouwers zijn stuk voor stuk pure liefhebbers. Wat ooit begon als hobbyblogje in 2002 is inmiddels uitgegroeid tot een groot en compleet wintersportplatform met tientallen bloggers die verslag doen uit alle hoeken van de wereld.

Er is één ding niet veranderd. De passie en het enthousiasme waaruit Wintersporters ontstaan is vind je nog steeds iedere dag terug op de website.


Uitgebreide informatie over 997 wintersport bestemmingen
Veel interactie door meer dan 326.231 reacties op ons forum en weblog
Tips over 1.908 restaurants en 553 après-ski bars.
14.976 persoonlijke beoordelingen over skigebieden

Hoe werken we

We zijn gewone wintersporters, net als jij, en staan nog dagelijks met onze voeten in de klei (of in ons geval de sneeuw). Een stel enthousiaste mensen die hard werken om te zien waar hun passie eindigt.

Deze instelling heeft ons ver gebracht. We zijn inmiddels uitgegroeid tot het grootste wintersportplatform van de Benelux en hebben al twee keer de prestigieuze prijs ‘Website van het Jaar’ gewonnen.

Het feit dat er iedere dag weer vele wintersporters antwoord op hun vragen vinden, het weerbericht bekijken of een nieuwe wintersportbestemming uitzoeken geeft ons weer volop energie om de lat iedere dag weer wat hoger te leggen.

Team

Contact

Redactie

Oudebaan 20
2350 Vosselaar
kristof@wintersporters.be

Adverteren

Oudebaan 20
2350 Vosselaar
kristof@wintersporters.be