Skivakanties

De ene skivakantie is de andere niet. Iedereen wil genieten van de sneeuw, maar heeft daarnaast verschillende wensen. Zo verschilt de behoefte van een student met een beperkt budget van die van een familie met kleine kinderen. Kies hier de wintersportvakantie die bij jou past en vind je ideale skigebied én accommodatie!

Periode

Kerstvakantie
Kerstvakantie
Wie een witte Kerst wil met verlichte straten, gezellige kerstmarkten en veel versierde kerstbomen zit in de Alpen goed!
Voorjaarsvakantie
Voorjaarsvakantie
Veel zon, genoeg sneeuw en gezellige drukte; de voorjaarsvakantie is een populaire periode om massaal naar de Alpen te reizen voor een wintersportvakantie.
Paasvakantie
Paasvakantie
Of je nu voor een shortski of een complete week naar de Alpen reist, op deze pagina vind je alle informatie over wintersporten in de paasvakantie!
Lenteskiën
Lenteskiën
Het naseizoen is misschien wel het meest onderschatte deel van het skiseizoen. Maar lenteskiën kunnen we absoluut aanraden!
Zomerskiën
Zomerskiën
Hoewel de meeste onder ons in de zomer heerlijk op het strand liggen, zijn er ook genoeg wintersporters die ook graag in de zomer de sneeuw opzoeken.

Type skivakantie

Wintersport met kinderen
Wintersport met kinderen
We tippen je kindvriendelijke skigebieden en helpen we je op weg om een zorgeloze wintersport met kinderen te realiseren.
Goedkope wintersport
Goedkope wintersport
Waar moet je zijn, wat zijn de goedkoopste wintersportweken en hoe kun je kosten besparen? Antwoord op deze en vele andere vragen vind je hier. En het goede nieuws is: dat is allemaal gratis!
Groepsreis wintersport
Groepsreis wintersport
Met een grote groep vrienden of familie op wintersport is natuurlijk hartstikke gezellig, maar het regelen van een wintersport groepsreis kan best een uitdaging zijn. We helpen je op weg!
Busreis wintersport
Busreis wintersport
Wij hebben de voor- en nadelen van het reizen per bus naar de Alpen voor je op een rijtje gezet en geven je tips voor het boeken van verschillende soorten busreizen voor de wintersport.
Shortski
Shortski
Midweek skiën, midski, miniski of shortski. Er worden een hoop verschillende termen gebruikt voor een paar dagen naar de sneeuw. We helpen je graag op weg voor een perfecte shortski!
Luxe wintersport
Luxe wintersport
Heb jij meer dan genoeg te besteden en hou je van een luxe wintersport? Dan ben je hier op de juiste pagina voor het vinden van jouw wintersportbestemming!
Single reizen wintersport
Single reizen wintersport
Ben jij single, alleenstaand of zoek je een groep om mee op wintersport te gaan? Tegenwoordig is er een breed aanbod van single wintersportreizen, we zetten ze op een rijtje!
Wintersport camping
Wintersport camping
Wist je dat er een heleboel prachtige wintercampings in de buurt van wintersportfaciliteiten te vinden zijn? Ontdek ze en geniet van je eigen ski-in ski-out accommodatie!

Type accommodatie

Ski-in Ski-out
Ski-in ski-out
Een ski-in ski-out chalet, appartement of hotel is voor vele wintersporters de ideale accommodatie. Maar hoe bemachtig je zo’n pareltje en waar moet je op letten?
All inclusive wintersport
All inclusive wintersport
Een all inclusive wintersport is ideaal wanneer je in één keer alles wilt boeken en zeker wilt zijn van een zorgeloze wintersport. Waar kun je het beste boeken?

Naast de piste

Beste après-ski in Oostenrijk
Beste après-ski in Oostenrijk
Voor de beste après-ski moet je in Oostenrijk zijn. Voor jullie feestbeesten hebben we een top 10 gemaakt van de skidorpen met de beste après-ski.
Wellness op wintersport
Wellness op wintersport
Niets zo heerlijk om na een dag sporten je spieren te ontspannen in de wellness, we tippen je de beste wellness faciliteiten in de bergen.