Ski-in ski-out

Een ski-in ski-out chalet, appartement of hotel is voor vele wintersporters de ideale accommodatie. Eerlijk is eerlijk het biedt een hoop voordelen! Naast dat het veel skibussen, zoeken naar parkeerplaatsen en lang lopen op skischoenen scheelt, is het heerlijk om ‘s ochtends gelijk op de latten te kunnen staan en s’ middags thuis te kunnen lunchen. Tuurlijk is de ene ski-in ski-out accommodatie de andere niet en kleven er ook nadelen aan. Daarom is research van tevoren absoluut aan te raden! En voor research zit je bij wintersport.nl goed! Of je nu ski-in ski-out in Oostenrijk zoekt, of ergens anders in de Alpen. Wij helpen je op weg met onze handige accommodatievergelijker, boekingstips en verborgen pareltjes!

Appartement aan de piste
Appartement aan de piste
Tegenwoordig is er ruime keus voor een appartement aan de piste, van kleine goedkope opties tot zeer luxe appartementen. Er is met behulp van onze accommodatievergelijker voor iedereen een geschikt appartement aan de piste te vinden. Om je verder op weg te helpen, lichten we een aantal favorieten voor je uit en geven we handige boekingstips.
Chalet aan de piste
Chalet aan de piste
Ski-in ski-out chalets zijn ieder seizoen weer zo populair, dat helaas niet alle wintersporters direct aan de piste kunnen verblijven. Wij helpen je maar al te graag op weg om jouw ultieme chalet aan de piste te vinden én te bemachtigen!
Hotel aan de piste
Hotel aan de piste
Door de hele Alpen zijn hotels aan de piste te vinden, ze varieren in prijsklassen, faciliteiten en locatie. Maar met onze accommodatievergelijker vind je gemakkelijk een hotel aan de piste die voldoet aan jouw wensen. We lichten hier alvast de favorieten in Oostenrijk voor je uit.


# Ski-in ski-out Oostenrijk Ski-in ski-out in Oostenrijk blijkt onder Nederlandse wintersporters erg populair te zijn. Ondanks dat Frankrijk bekend staat om deze feature, zijn er in Oostenrijk ook genoeg accommodaties aan de piste te vinden. Dé plek waar je zo goed als alleen maar keuze hebt uit een ski-in ski-out chalet is: [Königsleiten](/dorpen/koenigsleiten).
*op basis van 2 personen voor 7 dagen
appartementApp. Fliana ***
476x bekeken
  • Mathon
  • 130m van het centrum Mathon
  • 250m tot skilift Edelweisslift Mathon
Details
1 slaapkamervertrek op 24 apr 2021
€846
(€423 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)
appartementLandhaus Andrea ***
79x bekeken
  • Saalbach
  • 500m van het centrum Saalbach
  • 250m tot skilift Kohlmaisgipfelbahn
Details
1 slaapkamervertrek op 3 apr 2021
€1106
(€553 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (5)
appartementAppartement Wildbachhof ***
Erg goed
93x bekeken
7.7
  • Zell am See
  • 1.5km van het centrum Zell am See
  • 300m tot skilift Schmittenhöhebahn
Details
3 slaapkamersvertrek op 27 mrt 2021
€1511
(€756 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)