Met de auto op wintersport

Verreweg de meeste wintersporters gaan met de auto op wintersport. Het heeft ook zo z’n voordelen: je bent flexibel, het is relatief goedkoop, en je kunt veel spullen meenemen. Daar staat tegenover dat je in files terecht kan komen en de auto door winterse omstandigheden moet kunnen rijden. Vind hier de juiste informatie voor een onbezorgde rit met de auto richting de sneeuw.

Winterbanden
Winterbanden
Winterbanden heb je nodig wanneer je op wintersport gaat. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van winterbanden en wat zijn de regels in de Alpenlanden? Dit en veel meer lees je hier!
Wat is de beste route naar Oostenrijk?
Wat is de beste route naar Oostenrijk?
Een veelgestelde vraag op ons forum is, wat de beste route naar Oostenrijk is. We hebben de alternatieven op een rijtje gezet, zodat je vlak voor vertrek de juiste route door Duitsland neemt.
Wat is de beste route naar Frankrijk?
Wat is de beste route naar Frankrijk?
Veel mensen willen ook weten wat de beste route naar Frankrijk is. We hebben alle relevante informatie hierover bij elkaar gezet, zodat je weet welke route naar jouw skigebied het beste is.
Rijden in de sneeuw
Rijden in de sneeuw
Rijden in de sneeuw is regelmatig nodig om je skigebied te bereiken. Met een goede voorbereiding, winterbanden, sneeuwkettingen en onze rijtips rij jij veilig door de sneeuw. Lees hier alles over veilig rijden door sneeuw.
Auto huren voor de wintersport
Auto huren voor de wintersport
Veel wintersporters die naar de Alpen vliegen, huren een auto vanaf het vliegveld. Lang niet altijd houdt de verhuurder er rekening mee dat deze auto in winterse omstandigheden moet kunnen rijden. Lees waar je op moet letten als je een auto huurt tijdens de wintersport.

Lees meer: