Partners

De partners, sponsoren en suppliers van de Nederlandse Ski Vereniging leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de wintersport.

Official partners

Nederlandse Loterij De Nederlandse Loterij is in april 2016 ontstaan door de fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. Daarmee zijn ze de grootste kansspelorganisatie van Nederland geworden met een gevarieerd aanbod van kansspelen. De opbrengsten van Lotto komen, na aftrek van het prijzengeld, volledig ten gunste aan goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er – via NOC*NSF – al 1,4 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Zo ook naar de Nederlandse Ski Vereniging.
a.s.r. verzekeringen Al ruim 35 jaar partner van de Nederlandse Ski Vereniging! Dankzij a.s.r. verzekeringen, exclusief voor de Nederlandse Ski Vereniging, gaan tienduizenden leden al jaren met een gerust hart op vakantie.

Official sponsors

Snowworld Een groot aantal activiteiten van de Nederlandse Ski Vereniging vindt plaats bij SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Naast verschillende evenementen en wedstrijden vinden er ook trainingen en opleidingen plaats.
Ski Amade Met maar liefst 270 moderne liften en 760 pistekilometers is Ski amadé het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. Eén liftpas biedt toegang tot 5 regio’s: de Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en het Großarltal. Jaarlijks worden de Nederlandse kampioenschappen alpineskiën in Ski amadé gehouden.
Ziener Al ruim 70 jaar en drie generaties lang op de markt; Ziener is gespecialiseerd in handschoenen, skikleding en bikewear. Het Duitse merk voorziet de Nederlandse selectieleden van technische handschoenen en dito kleding.
DAKA Daka is op 1 april 1965 onder leiding van Peter en Anke Dankaart begonnen in een kelder op de Bergweg te Rotterdam. Inmiddels biedt Daka in 15 verschillende filialen een totaalaanbod van sportartikelen en sport-casual, waarin alle A-merken vertegenwoordigd zijn.

Suppliers

ICS (International Card Services) Door de samenwerking met ICS kunnen leden van de Nederlandse Ski Vereniging via https://www.icscards.nl/aio/personal?param1=SKICRD.SKI&param2=NSKI19 een card aanvragen. Zonder contant geld op zak kun je hiermee betalen bij ruim 27 miljoen adressen, wereldwijd. Deze card is het eerste jaar gratis voor leden van de NSkiV, daarna verkrijgbaar met korting. Bekijk de voorwaarden.
Falke Falke voorziet de Nederlandse alpine selectie van onderkleding en sokken. Twaalf jaar geleden ontwierp de befaamde sokkenspecialist voor het eerst een functionele sportkous met asymmetrische teen, toen een heuse revolutie in de Sportsector. Falke Underwear biedt ontwerpen die perfect zitten en het lichaam ook de nodige bewegingsvrijheid laten.
Superfeet De atleten en trainers van de disciplines snowboard freestyle, snowboard alpine en alpine ski worden door Superfeet van binnenzooltjes voorzien. Superfeet produceert de meest stabiliserende binnenzolen. De inlegzolen verbeteren de gezondheid van de voeten en helpen veelgehoorde klachten te verminderen zoals kramp onder de voet, brandend gevoel, koude en tintelende voeten, drukpunten en schuiven in de schoen.
Lapua Het Finse Lapua ondersteunt de biatleten met munitie. Lapua’s producten zijn klein kaliber patronen en componenten voor civiele en professioneel gebruik. Van een bescheiden en praktisch begin is Lapua uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde merken in de industrie.

Partners

Pillerseetal De Nederlandse Ski Vereniging organiseert het Noords Festival & NK Langlauf in het Oostenrijkse langlaufparadijs St. Ulrich am Pillerseetal. Het Pillerseetal is het gebied in Tirol waar de meeste sneeuw valt. Mocht dat toch niet genoeg zijn, dan wordt de natuur ook voor de langlaufers een beetje geholpen. Als de natuursneeuw eenmaal gevallen is, worden er in het Pillerseetal maar liefst 150 kilometer loipes gespoord.
Johan Cruyff Foundation Samen met de Johan Cruyff Foundation vergroten we het aanbod van aangepast wintersporten. De samenwerking bevat een aantal initiatieven waarmee jongeren in aanraking kunnen komen met aangepast wintersporten. Op de Para Snow Day kunnen jongeren kennismaken met de wintersport. Via wedstrijdtrainingen en trainingsweken worden de jongeren vervolgens voorbereid op nationale of internationale wedstrijden.
VeiligheidNL VeiligheidNL staat voor het vergroten van de veiligheid van alle burgers, van jong tot oud, door het terugdringen van letsel door ongevallen. Onze kracht zit ‘m in de combinatie van letselinformatie en letselpreventie. De stichting duikt niet alleen in de cijfers, maar kijkt ook naar gedrag, omgeving en technologie. Deze kennis zetten VeiligheidNL en de NSkiV om in effectieve campagnes om verantwoord gedrag en bewustwording over veiligheid tijdens de wintersport te stimuleren.
Eurosport Dé allround sportzender en mediapartner van de Nederlandse Ski Vereniging. Vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam bedient Eurosport de Benelux van zo’n 110 verschillende sporten, waaronder heel veel sneeuwsporten. Zo zijn op Eurosport 1 en Eurosport 2 de voornaamste competities in het snowboarden, alpineskiën, skispringen en biatlon grotendeels live te volgen. Bij deze wedstrijden zoomt Eurosport regelmatig in op de Nederlandse atleten.
Hochkönig Maria Alm De regio Hochkönig Maria Alm is gastheer van de Nederlandse kampioenschappen alpineskiën. De regio staat voor sneeuwzekerheid, prachtige pistes, ontelbare mogelijkheden, indrukwekkende uitzichten, de beste “huttencultuur” en een eersteklas service. De in totaal 33 liften, meer dan 60 perfect geprepareerde pistes en 120 kilometer aan afdalingen staan garant voor een onvergetelijke tijd. Verken de Königstour, een van de mooiste skitochten van de Alpen met zijn 35 kilometer aan aaneengesloten pistes en 7500 hoogtemeters. Hier klopt het hart van de winter.
LAAX In samenwerking met Sneeuwsport Vlaanderen organiseert de Nederlandse Ski Vereniging jaarlijks SnowFest, oftwel het NK & BK Freestyle. Het Zwitserse Laax heeft het beste snowboard- en freeskigebied van Europa. Een wintersport is hier meer dan alleen skiën, snowboarden en sneeuw en zon. Wintersportvakanties in Flims Laax Falera zijn gemaakt voor ervaring en ontspanning, avontuur en plezier, sensatie, gemeenschap, sport en levensstijl.
** Werken in Oostenrijk** Gek op Oostenrijk en ervaren in het werven en selecteren van tijdelijke krachten. Dat is Werken in Oostenrijk. In het hoogseizoen zijn er ruim 500 enthousiaste skileraren en horecakrachten via ons aan het werk in de bergen, op de pistes, in bars en restaurants. Wij helpen bedrijven aan bekwaam personeel en werkzoekenden aan de leukste seizoensbaan van hun leven! Werken in Oostenrijk biedt in samenwerking met de Nederlandse Ski Vereniging een unieke verzekering voor seizoensarbeid in de Alpen.