Wintersport video's

Wintersporters maakt per jaar een kleine honderd wintersport filmpjes. Van live reports - die een beeld geven van de huidige condities - tot skigebied reviews.

Onbezorgd op vakantie in Landal resort Maria-Alm
gesponsord
op 24 september 2020

Waarom ga je op wintersport? Uiteraard vanwege de sneeuw en de mooie pistes, maar natuurlijk ook om even helemaal weg te zijn zonder zorgen.

Berg stort in boven beroemde off-piste Serre Chevalier
op 17 september 2020

Een flink deel van een rotswand van de Dômes des Monetier is vandaag 17 september ingestort. Deze berg is zichtbaar vanuit het skidorp Mônetier les Bains.

Dit jaar begint wintersport in Nederland
op 16 september 2020

Corona heeft nogal wat impact gehad op de wintersportwereld. Afgelopen seizoen gingen de hele Alpen van de ene op de andere dag op slot en ook in Nederland moesten vele locaties noodgedwongen hun deuren sluiten.

Duurzaam genieten in het Salzburgerland
gesponsord
op 16 september 2020

Er komt steeds meer aandacht voor pure, lokale producten. In het Salzburgerland is dat geen modeverschijnsel maar simpelweg de manier van leven.

Heerlijk wandelen op de Almenweg-trail
gesponsord
op 11 september 2020

Heb je zin om even helemaal weg van alles te zijn? Te genieten van de natuur? Aan niets anders te denken dan de beeldschone natuur die voor en achter je ligt?

Fietsen door het Salzburgerland
gesponsord
op 10 september 2020

Op zoek naar een unieke fietstrip? Dan zit je op de Tauernradweg in het Salzburgerland op de goede weg! De Tauernradweg is een 270 kilometer lange fietstocht (en slechts 166 km van Krimml naar Salzburg) langs de rivieren van Salzach en Saalach.

TeamNL Vlog: Off-season met Niek van der Velden
op 10 augustus 2020

Chillen op het strand? Zeker niet! In de zomer leggen de selectieleden van de Nederlandse Ski Vereniging de basis voor succes in de winter.

Corona-veilig op vakantie met Sunweb!
gesponsord
op 07 augustus 2020

Het zijn bijzondere tijden. Als online touroperator begrijpt Sunweb jouw behoefte aan financiële zekerheid over jouw vakantie, juist nu.

Ga corona-veilig op vakantie met Sunweb!
gesponsord
op 06 augustus 2020

Het zijn bijzondere tijden. Als online touroperator begrijpt Sunweb jouw behoefte aan financiële zekerheid over jouw vakantie, juist nu.

In een Frans skigebied ten tijde van corona
op 13 juli 2020

Het afgelopen skiseizoen eindigde nogal abrupt door de gehele coronacrisis. Afgelopen vrijdag maakte ik pas weer voor het eerst gebruikt van de liften van een skigebied.