Wintersport video's

Wintersporters maakt per jaar een kleine honderd wintersport filmpjes. Van live reports - die een beeld geven van de huidige condities - tot skigebied reviews.

Wintersport corona update met een helikopter - Wintersport Podcast 37
op 03 december 2020

We zijn weer 2 weken verder sinds de laatste Wintersport Podcast en Arjen en Ben zitten weer klaar voor een gloednieuwe aflevering.

Video weerbericht: Zuidalpen sneeuwen dicht
op 02 december 2020

Dit eerste video weerbericht van het seizoen 2020/2021 maken we met een speciale reden. Er komt namelijk een gigantische dump aan voor een groot deel van de Zuidalpen.

Snow Show S3E8: Interlaken
op 29 november 2020

Dit is even een ander soort Snow Show. Normaal gesproken verkennen we skigebieden, maar dit keer verkennen we een stad! Interlaken ligt aan de voet van de Jungfrau Region en kent geen eigen skigebied, maar je bent wel snel in een aantal grote skigebieden.

Het sneeuwrijke Kleinwalsertal - Wintersport Resort Podcast
op 26 november 2020

In deze wintersport resort podcast nemen Arjen en Rene je mee naar een bestemming die sowieso al ontzettend gemakkelijk bereikbaar is, namelijk het Oosterijkse én Duitse skigebied van Kleinwalsertal.

Snow Show S3E7: Aletsch Arena
op 22 november 2020

De Aletsch Arena in het Zwitserse Wallis is de bestemming van aflevering zeven van de Snow Show van dit seizoen. De autovrije dorpen Bettmeralp, Riederalp en Fiescheralp behoren volgens sommigen tot de meest charmante dorpen van de Alpen!

Arjen's grote fondue dilemma en hotdog skiën! - Wintersport Podcast 36
op 19 november 2020

De dagen vloeien in elkaar over in deze bijzondere tijden en hierdoor raakt zelfs Arjen soms de kluts kwijt. Of het nu aflevering 36 of 37 is, Arjen en Ben zitten in ieder geval weer klaar in het skikelder voor een gloednieuwe wintersport podcast met daarin de actuele stand van zaken rondom corona en worden de tofste nieuwtjes op onze website besproken.

Op verkenning in La Norma
op 17 november 2020

La Norma, hoog in de Maurienne vallei, is een ideaal skigebied voor families. Door het hele skigebied heen vind je eenvoudige pistes, in het dal is het perfect ingericht voor de kleine skiërtjes en je vindt hier zelfs Nederlandse skiles; dat is heel wat voor een Frans gebied.

Snow Show S3E6: Innsbruck
op 15 november 2020

Rondom Innsbruck liggen 13 skigebieden die allemaal toegankelijk zijn met één liftpas: SKI plus CITY Pass Stubai - Innsbruck.

Elan maakt gelimiteerde oplage van replica ski's
op 13 november 2020

Elan bestaat 75 jaar. Omdat te vieren brengt dit merk een gelimiteerde serie replica’s van een beroemde Elan ski uit. Dat wil zeggen de looks van de oude ski’s op hedendaagse ski’s, die skiën toch wel wat anders dan de ski’s uit 1987.

Wintersport vanuit een chalet met ChaletsPlus - Wintersport Resort Podcast
op 12 november 2020

Deze Wintersport Resort Podcast is net wat anders dat wat je van ons gewend bent. In deze aflevering bespreken Arjen en Ben namelijk niet één skigebied, maar een behoorlijke lijst aan skigebieden.