Meer winter dan dit ga je in Nederland niet snel krijgen! Wat een fantastische dag is het vandaag, want naast de gebruikelijke overlast maken we dingen mee waar een winterliefhebber soms 10 jaar op moet wachten. Het winterweer houdt de rest van de week aan, en het wordt zelfs nog kouder. Er komt heerlijk schaatsweer aan, maar of de kou volgende week aanhoudt is niet zeker! Check de video met de laatste details.

Als eerste op de hoogte van nieuwe weerberichten? Klik hier om je aan te melden.
Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Plaats een reactie

Zalig , hopelijk na al de ellende schaatsen
Zwinstedentocht

Hopelijk redden we het nog net om te kunnen schaatsen zet de dooi toch níet in na het weekend!

Roel, wederom dank voor je uitgebreide uitleg!

Waar ik bang voor was wordt vanochtend bevestigd door vrijwel alle modellen. Het hoog zakt weg naar het zuidoosten waardoor dooi volgende week onvermijdelijk is, helaas. Deze week dus volop gaan genieten!

null

Weerman, redacteur, skiër, Limburger

Dankjewel Roel, jammer dat het gaat dooien volgende week en misschien is het vloeken in de kerk, maar dan krijgen we in elk geval niet de hel van 2021 waarin de Elfstedentocht niet door kan gaan… Laten we vooral genieten

@roel
Is er kans dat het scandihoog terugkomt , en ons terug winterweer geeft ,Ec 46 blijft ook koud

@roel
Is er kans dat het scandihoog terugkomt , en ons terug winterweer geeft ,Ec 46 blijft ook koud

Pieter230976 op 09 feb 2021 11:48

Die kans acht ik volgende week gering. De aanzet daartoe dit weekend komt al niet uit de verf. Misschien in een later stadium.

Weerman, redacteur, skiër, Limburger
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie