Het was fijn, bedankt, tot volgend seizoen!

ChristopheJ op 08 maart 2021· 6 reacties

Het is alweer 5 maanden geleden dat de oproep verscheen. Hoewel het niet het seizoen is geworden dat we toen hoopten te beleven, kijken we toch tevreden terug op ons eerste seizoen als blogger. En we kijken ook vooruit natuurlijk. Tot volgend seizoen!

Namens Wouter

Dat afgelopen seizoen als atypisch de geschiedenisboeken in zal gaan, staat buiten kijf. Het bloggen over wintersport zonder daarbij deze winter één berg gezien te hebben was voor mij evenzeer atypisch. Gelukkig viel er dit jaar in eigen land ook een significante hoeveelheid sneeuw. De reisbeperkingen hebben mij opnieuw laten zien hoe mooi de Ardennen wel kunnen zijn, zowel in de herfst als in de winter. Om jullie het wintersportnieuws recht vanuit het (middel)gebergte te kunnen brengen, ga ik graag langs bij mensen voor een interview. Zo stond Len uit Saint-Sorlin me virtueel te woord in oktober, met een positieve outlook op wat het seizoen zou kunnen brengen. Helaas is het anders gelopen, ook voor Henk die de skipiste in Val de Wanne uitbaat.

In het volgende seizoen hoop ik jullie content recht vanuit de skigebieden te kunnen presenteren, aangevuld met in-diepte artikelen zoals de tweedelige reeks over de gletsjer van La Plagne (deel I, deel II) of de ontwikkelingen in Les Sybelles. De leuke reacties die hierop volgden, maken me enorm blij. Bedankt om zo’n fijn en trouw lezerspubliek te zijn; ik zie jullie graag volgende winter weer. Of nog eerder: deze zomer in Aspen te Antwerpen. Ik hoop dat we met z’n allen er snel weer heen kunnen om dat pintje, of Chartreuse, te kunnen drinken waar ik in mijn introductie over sprak.

Namens Christophe

Aangename kennismaking!, daar begon het avontuur mee. Vanaf de eerste geschreven zin van de eerste blog werd mijn vermoeden bevestigd: dit ga ik graag doen. En dat is op vandaag nog altijd zo. Toen ik in oktober vooruitblikte keek ik al uit naar de vele artikelen gevoed door een trip naar de Alpen. Niet dus, het werden allemaal blogs vanuit België. Skyprus, Alpensouvenirs, schaatsende Noorderburen, een Oostenrijkse Belg en natuurlijk de officiële après-ski top 3. Met dat laatste kwam ik vorige week zelfs nog op Radio2 namens www.wintersport.be. Eén voor één fijne herinneringen.

En verleden, dat heb je. Maar toekomst moet je maken. Daarom toch wel een ‘jeuj’-belevenis toen eerder deze week Roel bevestigde dat Wouter en ikzelf volgend seizoen terug mogen meeschrijven! Voor dit seizoen geven we de pen aan Maarten. Geniet allemaal van deze zomer, het leven en elkaar, Hulapalu en Odiejodiejee … Tot later dit jaar wanneer we allemaal weer beginnen te gluren naar de nog groene webcams in afwachting van de eerste sneeuw. Bedankt iedereen voor het fijne seizoen en de toffe reacties.

Tot gauw!

Christophe & Wouter

ChristopheJ
schrijft voor wintersport.be. Familiaal skiër, levensgenieter en Alpenfan.

Plaats een reactie

WouterVdBblogger10 maart 2021 · 20:15

Ik heb er van genoten, volgend seizoen weer 🎿

NathalieMaes10 maart 2021 · 20:20

Ik kijk al uit naar volgend winterseizoen ⛷ , goei artikels! Bedankt Christophe en Wouter 🙏🏻

*bericht bewerkt door NathalieMaes op 10 mrt 2021 20:21

ChristopheJauteur10 maart 2021 · 20:24

thanks @NathalieMaes … en ook bedankt @WouterVdb … volgens mij wordt 2021-2022 een topseizoen 😉☺️⛷

Blogt voor wintersport.be - familiaal skiër, levensgenieter en Alpenfan.
dan5811 maart 2021 · 22:51

Thx voor jullie B. bijdrage. 🥰 💪👌👍

Hopelijk volgend seizoen ECHTE verhalen vanuit de sneeuw. 😉

Born to run. B.S.
DaanDM12 maart 2021 · 17:13

Bedankt voor jullie artikels dit skiseizoen! Leuk dat jullie volgend jaar verder doen :-)

wruymbeke15 maart 2021 · 15:27

Merci! Voor een winter zonder skireizen hebben jullie behoorlijk goeie artikels geschreven! Wat gaat dat geven als we weer mogen gaan??

Ik heb glijdende uren

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.