Ontspannen op wintersport met COVID Care service

gesponsord op 15 oktober 2020

COVID Care service van TUI

De sneeuw is er vroeg bij dit jaar, gletsjerskigebieden gaan eerder open en zowel skigebieden als touroperators nemen maatregelen om jou op een veilige én ontspannen manier op wintersport te laten gaan. Zo ook TUI, met onder andere hun COVID CARE service hoef je niet langer te wachten en kun je met een ontspannen gevoel jouw ideale wintersport boeken!

COVID Care service; wat houdt het in?

Wanneer je COVID-symptomen krijgt tijdens je reis, kun je rekenen op 24/7 telefonische medische assistentie. Je kosten voor het afnemen van een test ter plaatse worden gedekt en bij een positieve test wordt eventuele medische hulp of medische noodzakelijke repatriëring vergoed. Als je in quarantaine moet tijdens je vakantie zorgt TUI ervoor dat je langer op je bestemming kunt blijven, samen met je gezin (wonend onder hetzelfde dak). Ook regelen ze een nieuwe terugvlucht, zonder extra kosten.

>> Lees meer over COVID Care service.

null

Versoepelde omruilgarantie

Daarnaast kun je bij TUI tot zeven dagen voor vertrek kosteloos je reis wijzigen. Je kunt kiezen voor een later moment, een andere bestemming of je reisgezelschap wijzigen. TUI wil zich met deze versoepelde omruilgarantie zo flexibel mogelijk opstellen richting de reizigers.

Laagsteprijsgarantie

Naast de extra service, wil TUI ook graag de goedkoopste zijn. Als jij je wintersportvakantie ergens anders goedkoper vindt, betaalt TUI het verschil terug. Sterker nog, je krijgt er nog een extra korting bovenop ook!

null

Boek jouw wintersport

Je kunt wel stellen dat TUI z’n uiterste best doet om wintersporters op een ontspannen manier hun wintersport te laten boeken. We kunnen dit alleen maar aanmoedigen en zorgen dat we met z’n allen op een veilige en ontspannen manier kunnen genieten van de gezonde berglucht! Om je keus gemakkelijker te maken hebben we onze acht favoriete accommodaties van TUI in Oostenrijk op een rijtje gezet.

Favoriete accommodaties in Oostenrijk:

  1. Berwang: Hotel Thaneller ligt op loopafstand van de skilift. Een heerlijk ski-in ski-out verblijf waarbij je van alle gemakken bent voorzien.
  2. Gerlos: Hotel Gerloserhof is een gezellig Oostenrijks hotel. Met huisgemaakt apfelstudel en live muziek, weet je zeker dat je je hier vermaakt!
  3. Gerlos: Appartement Arbiskogelblick is al jaren een favoriet onder Nederlandse wintersporters. Niet voor niets krijgt dit appartement een 9 als beoordeling.
  4. Gerlos: Chalet Alpenhof is gloednieuw en zeer modern. Gelegen aan de rand van Gerlos, dus lekker rustig!
  5. Mayrhofen: Chalet Helene ligt in het centrum van Mayrhofen, maar in een rustig gedeelte. Vanuit je chalet heb je een prachtig uitzicht op het berglandschap.
  6. Niederau: Appartement Sportklausse is nieuw en hartstikke modern. De ruime woonkamer met comfortabele bank is heerlijk na een dag op de pistes.
  7. Kirchberg: Appartement Weinhof is basic, maar met een heerlijk Tiroolse sfeer. De skibus stopt voor de deur!
  8. Flachau: Hotel Pongauerhof is een heerlijk fijn hotel met goed ontbijt, grote kamers en op loopafstand van het centrum van Flachau.

Liever naar een andere land op wintersport? TUI biedt ook goede accommodaties aan in Italie, Frankrijk en Duitsland!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.