Elke wintersporter wil natuurlijk niets liever dan op wintersport. Maar momenteel, midden in de coronacrisis, is het boeken op zijn minst spannend te noemen. Gelukkig haalt Sunweb deze spanning compleet weg! Want, als je skigebied twee weken voor vertrek een negatief reisadvies heeft, dan geeft Sunweb je geld gegarandeerd terug.

Geldteruggarantie van sunweb

Sunweb garandeert dat als het reisadvies voor je bestemming binnen twee weken voor vertrek wegens COVID-19 negatief wordt, je gegarandeerd je geld terugkrijgt, ook als je betaald hebt met een voucher. Dit geldt voor alle nieuwe vakanties met vertrek tussen 15 december 2020 en 15 mei 2021. Zelfs wanneer de reisbranche wettelijk gezien alternatieven, zoals vouchers, mag aanbieden, krijg je met de geldteruggarantie jouw betaling binnen twee weken nadat jouw reis is geannuleerd teruggestort. Bekijk hier de volledige voorwaarden en hoe de geldteruggarantie werkt.

Boek voor 14 oktober en ontvang gratis Sunweb Skigarantie

Als je op wintersport gaat, wil je natuurlijk perfecte pistes en mooie sneeuw. Niets is zo vervelend als een wintersport zonder sneeuw. Als je bij Sunweb boekt hoef je daar niet bang voor te zijn. Momenteel ontvang je gratis skigarantie als je tot en met 14 oktober 2020 jouw vakantie boekt tussen 19 december 2020 en 20 maart 2021. Ligt er niet voldoende sneeuw? Dan kun je jouw vakantie kosteloos omboeken.

Voor deze skigarantie gelden de volgende voorwaarden:

  • Het hoogste punt van je bestemming ligt op min. 2.000 meter.
  • Vier dagen voor vertrek zijn minder dan 1/3 van de skiliften geopend.
  • Je hebt je skivakantie geboekt voor 15/10/2020.
  • Je vakantie valt tussen 19/12/2020 en 20/3/2021.

Geweldige accommodaties voor een goede prijs

Zoals je hierboven kan lezen, zorgt Sunweb ervoor dat je geen risico hoeft te nemen bij het boeken van je wintersport. In plaats van slapeloze nachten, kun je heerlijk dromen over diepe poeder en mooie pistes. Om je op weg te helpen hebben we een selectie gemaakt van geweldige accommodaties van Sunweb:

Vaya resort in Ladis
Vaya resort in Ladis

Oostenrijk

Residence Les Chalets de Flambeau Val Cenis
Residence Les Chalets de Flambeau Val Cenis

Frankrijk

  • Residence Les Chalets de Flambeau wordt beschouwd als een van de meest luxueuze opties in het charmante dorpje Val Cenis.
  • Chalets des Arolles is een mooie résidence. Gebouwd in Savoyardestijl, bestaande uit meerdere chalets. Het ligt in het centrum van het rustige Arc 2000.
  • Village Gaulois is ideaal gelegen in St. Francois 1600; direct aan een stuk waar meerdere pistes samen komen en naast de stoeltjeslift Marquis.
  • L’Oree des Pistes: Op een fantastische locatie boven in St. Sorlin d’Arves ligt deze mooie Résidence Prestige L’Orée des Pistes. Het is gebouwd in een authentieke stijl en heeft een uitstekende ligging, direct aan de piste.

Hotel delle Alpi
Hotel delle Alpi, Passo Tonale

Italië

  • Hotel Grifone is een sfeervol en luxe hotel in Arabba. Het personeel is super vriendelijk en enthousiast en zal er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Vanaf het hotel sta je binnen enkele minuten op de piste vanwaar je zo de bekende en prachtige Sella Ronda op kunt skiën.
  • Hotel Monte Giner, Mezzana: Dit luxe hotel beschikt over tal van faciliteiten voor een onvergetelijke wintersportvakantie.
  • Hotel delle Alpi is een prachtig, luxe hotel aan de rand van het centrum van Passo Tonale. Toch vind je zowel de dichtstbijzijnde piste en lift als ook de winkels op loopafstand. Zo zit je hier qua locatie dus helemaal goed.

Duitsland

  • Hotel Winterberg Resort: Dit hotel biedt een geweldig uitzicht op de hoogste en bekendste berg van het Sauerland: ‘de Kahler Asten’ en ligt naast de skiliften die je in enkele minuten in het centrum van het uitgestrekte skigebied van Winterberg brengen.

Twijfel niet te lang met boeken!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie