Waarom ga je op wintersport? Uiteraard vanwege de sneeuw en de mooie pistes, maar natuurlijk ook om even helemaal weg te zijn zonder zorgen. En juist dat, zit helemaal goed in het gloednieuwe en luxe ingerichte Landal vakantiepark. Wil jij onbezorgd op wintersport? Zoek dan niet verder!

Ruime keuze aan luxe accommodaties

In het nieuwe Landal Resort Maria Alm heb je de keuze uit 113 luxe accommodaties in landhuisstijl. Of je nu met z’n tweetjes op wintersport gaat of met z’n twaalven. Er zijn appartementen voor iedereen en iedere familie. Al deze accomodaties zijn luxe en ruim ingericht. Je bent tenslotte op vakantie!

Luxe accommodaties Landal Maria Alm
Luxe accommodaties

Gratis gebruik zwembad

Bij verblijf in het Landal Resort kun je natuurlijk helemaal gratis gebruik maken van het luxe binnenzwembad. Trek na een heerlijke skidag wat baantjes of spetter met de allerkleinsten in het aparte kinderbadje. Vind rust in de ontspanningsruimte of droom even weg met een goed boek. Er is waterpret en ontspanning te vinden voor het hele gezin.

Lekker eten en drinken

Wie heeft er nou geen honger na een heerlijke dag op de pistes? Dat komt goed uit, want in het Landal Resort kun je terecht in het gezellige en authentieke parkrestaurant Lilli’s. In een ontspannen sfeer kun je hier genieten van heerlijke gerechten en drankjes.

Luxe accommodaties Landal Maria Alm

Midden in het Hochkönig-gebied

Maria Alm ligt in het skigebied van Hochkönig. Een zeer geliefd skigebied bij veel wintersporters en dat is niet voor niets. Je kunt in deze sneeuwzekere hoek in Oostenrijk geweldige tochten maken door het grote skigebied. Geniet onderwerg van een geweldig uitzicht! Het park ligt nog geen tweehonderd meter van het skigebied. Echt een ski-in ski-out bestemming dus! Mocht je ergens anders in het gebied je skitocht willen beginnen, dan brengt de skibus je er zonder problemen naar toe.

De Hochkönig Card

Met de Hochkönig Card beleef je talloze avonturen voor een lagere prijs. Een cadeau met een echte meerwaarde dus, want met deze kaart geniet je tot de dag van vertrek van vele kortingen en gratis vakantieaanbiedingen in de regio Hochkönig. Je krijgt de Hochkönig Card bij aankomst op het park bij de receptie.

Heerlijk skiën in het sneeuwzekere Höchkonig
Heerlijk skiën in het sneeuwzekere Höchkonig

Goede skiles en topmateriaal!

Ontzorgen is het sleutelwoord van Landal. Dat geldt ook voor materiaalhuur en voor skilessen: dit is allemaal te regelen in het hoofdgebouw van het Landal-resort. Gediplomeerde skileraren staan klaar voor groot en klein. Of je nou gevorderd of beginner bent, met een paar lessen haal je nog meer uit je dagen op de skipistes! Heb je nog goed materiaal nodig? In het vakantiepark vind je een Intersportwinkel waar je terecht kunt voor gedegen advies over wintersporten, of je nu koopt of huurt. Als je vooraf boekt krijg je ook nog eens een mooie korting!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.