Soms is het op wintersport best wel eens leuk om wat anders te gaan doen dan skiën. Dus hebben we de langlaufski’s onder gebonden in het Italiaanse Zuid-Tirol. De regio Alta Pusteria is een van de regio’s waar je mooie tochten kunt maken en staat bekend als dé locatie om heerlijk te langlaufen. Je vindt hier maar liefst 200 kilometer aan langlaufloipes!

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

Wanneer de tour de ski in Toblach neerstrijkt is het ook wel eens de moeite om te gaan kijken … best wel aparte sfeer (zeker bij de sprint).

ik weet niet of het komt omdat ik boarder ben maar ik heb iets met vlakke stukken wat me totaal niet trekt :P
Geloof dat het wellicht leuk kan zijn maar het trekt me ondanks de leuke video nog steeds niet echt :)

@Freerider je weet dat bij langlaufen je beide voeten niet op een plank vast zitten he ;-) Ik moet zeggen ik hou ook liever van een flinke helling, maar de keren dat ik gelanglaufd heb vond ik echt geweldig, vooral het skaten is erg leuk. Zeker op de dagen dat de sneeuw in de gebieden minder is…

Click. Click. Peace

@Rogier dat was me niet ontgaan nee ?
Als ik in de Alpen had gewoont had ik het geloof ik wel als extra hobby erbij gedaan maar de veel te magere 6 dagen die ik heb ben ik aan mijn board vastgeplakt ?

Click. Click. Peace

@Rogier LOL :D thanks voor het delen heb vermakelijk moeten lachen :P
Maar als je het ziet gaan de haren op mijn rug ook overeind staan haha! echt vreselijk om te zien.
Wellicht komen hier de draaiende bindingen nog van pas maar dan 1 binding zodat je een soort van skatebording in the snow krijgt :P

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie