BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Ski-onderhoud: 4 redenen om aan te kloppen bij Decathlon

Ski-onderhoud: 4 redenen om aan te kloppen bij Decathlon

Advertorial
Geplaatst op 9 januari 2017

De winter komt eraan, en dat betekent dat fervente skiërs en snowboarders reikhalzend uitkijken naar hun eerste afdaling van het seizoen. In al hun enthousiasme durven ze daarbij al eens de toestand van hun ski’s uit het oog te verliezen. Nochtans is het essentieel voor je veiligheid en comfort om alleen met perfect onderhouden materiaal de piste te betreden.

Geen idee waar te beginnen? Laat Decathlon je geruststellen! Ze hebben een uitstekende onderhoudsdienst.

Elk jaar opnieuw worden er maar liefst 15.000 ski’s onderhouden in het onderhoudsatelier van Decathlon België. Om de grote vraag te kunnen blijven bolwerken, namen ze vorig jaar nog een nieuwe innovatieve machine voor ski-onderhoud in dienst.

In heel Europa bestaan er maar twee machines van dit type. Dankzij het toestel hoef je maar vier dagen te wachten om je bijgewerkte ski’s af te halen!

Het enige wat je moet doen is je ski’s of snowboard binnenbrengen in het dichtsbijzijnde Decathlon-verkooppunt en wachten tot je enkele dagen later bericht krijgt dat je ski’s weer klaar zijn voor gebruik.

Decathlon verlegt de grenzen

Ontdek hier vier redenen om voor je ski-onderhoud met Decathlon in zee te gaan:

  1. De technici van Decathlon krijgen elk jaar een opleiding aangeboden om zo op de hoogte te blijven van de laatste onderhoudsmethodes voor ski’s en snowboards. Deze opleiding gaat door in de hoofdzetel van Montana (Zwitserland).
  2. Ze beschikken over de beste skirobot in Europa: de (SAPHIR II PRO) MONTANA.
  3. Tijdens het seizoen 2015 – 2016 hebben klanten van Decathlon hen een score van 4,3 op 5 gegeven op de ski- en snowboardservice.
  4. Ze bieden een basisonderhoud aan vanaf 17,99€.

Wil je graag eens met je eigen ogen zien hoe het ski-onderhoud bij Decathlon eraan toegaat? Bekijk dan zeker dit filmpje:

Zelf onderhouden? Klik dan hier om het juiste materiaal aan te kopen!Reacties

  • geertdockx 16 januari 2017 · 11:28
    Ik heb onlangs voor de eerste keer, maar spijtig genoeg ook voor de laatste keer mijn ski's laten onderhouden door Decathlon Antwerpen.
    Ze leken in een eigenaardige hoek geslepen, niet ontbraamd en niet afgebot. Daarenboven heb ik ook nieuwe vijzen van mijn tipbeschermer kunnen aanschaffen omdat ze bijna weggeschuurd waren. Mij lijkt het zelfs gevaarlijk als een beginner ski's krijgt die vlijmscherp zijn aan de uiteinden. Sorry Decathlon, maar dit was geen goede service...

Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.