In deze video verken ik de Salzburger Sportwelt, onderdeel van Ski Amadé. De gebieden hier zijn verbonden door ski of bus. In een mooie tocht gaan we de verschillende deelgebieden langs, dit is wat mij betreft de leukste manier om het skigebied te leren kennen. Het is een aanrader om, als je in het gebied zit, ook eens een deelgebiedje in de buurt te bekijken. Hierdoor wordt de vakantie een stuk leuker. Wil je zelf ook deze monstertocht doen die door het hele gebied loopt, dan is het wel fijn om lekker soepel een rode en af en toe een zwarte piste af te komen.

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

Heerlijk gebied. Vorig jaar geweest. boven flachau mooie lange brede afdalingen. Wil zeker nog een keer terug. want nog lang niet alles gezien.

Ik ga in januari voor het eerst naar Flachau toe
Kom nog niet in het hele gebied, zover ben ik nog niet met het zitskiën

Leuke review! Ik ben hier zelf meerdere malen geweest. Erg leuk gebied. In Zachensee vind je vaak de beste sneeuw van het gebied. Zeer moderne liften. Een gebied voor ieder wat wils. Ik de pistes nergens echt moeilijk. Na het skiën kan je nog genieten van zon op het terras van de dampfkessel. Blijf je hangen, dan verandert het terras vanzelf in een apresskitent. Ook de Hofstadl is leuk als je van Apres-ski houdt!

Je weet niet wat je niet weet.

. Ik de pistes nergens echt moeilijk.

Dat ben ik niet helemaal eens met je.
Volgens mij leraar zullen de dalafdalingen nog erg pittig zijn voor mij
Ik ben al blij als ik de blauwe pistes goed af ga komen, zonder al te veel op mijn plaat te gaan met de zitski😄

Afgelopen twee jaren geweest en ik zat met vrienden in een hostel in Wagrain een letterlijk naast de Flying Mozart en de dalafdaling bij de Flying Mozart (piste 32) is gewoon heerlijk. 32a is op het eind het stijlst, en dan volgen 32b en 32c. Persoonlijk vind ik 32c het mooist. Piste’s zijn nergens moeilijk en het is ook zeker de moeite waard om de Top Liner te bezoeken!

Afgelopen jaar voor het eerst sinds 20 jaar weer in Flachau en Zauchensee geweest. Zauchensee was weer erg leuk en mooi. Flachau vond ik tegen vallen. In mijn herinnering was het beter.
Maar heb er (vroeger) heel wat jaartjes geskied.

Duur gebied. Niet met elkaar verbonden door middel van liften. Als je kinderen in een dorp op les doet ga je toch meestal niet daarna nog met de bus of auto naar een ander dorp. Ik heb een switch gemaakt naar een andere regio. Jammer dat ze geen deelpassen verkopen voor alleen een bepaalde stuk in het gebied. Ik ben geen fan van het gebied.

Vorig jaar geweest. Erg leuk gebied. Funpark in Flachauwinkl moet je gewoon gezien hebben. Leuk alleen al om te kijken hoe de locals hun runs doen vaak met professionele camera’s en gimbals erbij. En de superhoge schansen (niet in de video) maken het zeer spectaculair.

Wagrain en Flachau zijn ook erg leuk. Maar inderdaad veel rode pistes. Vorig jaar (in januari) zelf prachtige condities gehad. Dikke laag poeder elke ochtend waar je volledig in kon wegzakken.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie