Vandaag neem ik jullie mee naar het skigebied van Grossarl en Dorfgastein. Samen hebben deze gebieden 77 kilometer aan pistes. Hier vind je veel rode afdalingen, maar je kunt ook met blauw van boven naar beneden komen. Je vindt hier veel typische snelweg afdalingen: lang en breed. Ook is het hier lekker rustig dus voldoende ruimte om te skiën. Mijn aanrader is de rode 6a, een superbrede dalafdaling. Je voelt er trouwens niets van dat het twee losse gebieden zijn…

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

Eind februari voor het eerst sinds jaren weer eens naar Oostenrijk en voor het eerst naar Großarl. De oudste ook voor het eerst op skiles/sneeuwtuin. Zin in!

Wij gaan ook regelmatig dagje skiën in het Gasteinertal vanuit Dienten.
Alleen de dal afdaling van Dorfgastein is soms nog wel een dingetje ;)

Dienten Die Alte schule

Beetje of topic vraag aan @Kristy zo hier onder de weblog.
Zie in de filmpjes dat je veel op Nordica’s skiet, mag ik vragen welk type?

Uitrusten doe je maar in de lift.

@Roko de Doberman GSr😊

@Kristy Zie je met regelmaat het korte bochtenwerk produceren, vandaar de vraag ;-)

Uitrusten doe je maar in de lift.

Altijd leuk om te skien in het Gasteinertal. Als je in een drukkere tijd zit zoals vakanties is het echt een tip om tot ongeveer 12 uur in Bad Gastein of Dorfgastein te skien. Als de pistes dan wat slechter worden uitwijken naar Sportgastein, wel ff checken of de pistes allemaal geprepareerd zijn aangezien 90% niet besneeuwd is. Dit is wel heel fijn aangezien je het verschil tussen de besneeuwde piste en de niet besneeuwde pistes heel erg goed kunt merken.

A winter without powder isn't a winter!

@Roko is makkelijker om te filmen😉

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie