Ieder jaar weer kijken we met het hele Wintersporters team uit naar onze eerste lijnen in de sneeuw. Waar Rogier zich vaak bij de eerste sneeuwvlokken kan uitleven in de zuidelijke Franse Alpen, moeten we als Belgen en Nederlanders wat meer geduld uitoefenen en het juiste moment afwachten. Blogger Ruud en ik trokken vorig weekend naar het Ötztal in Tirol om de seizoensopening van Sölden en Obergurgl mee te pikken. Dankzij de vele sneeuwval van de afgelopen weken lagen de pistes er prima bij en konden we ook op de Giggijoch en het hele gebied van Obergurgl terecht!

Door het mooie weer en de speciale opening was het wel aanmerkelijk drukker tijdens het weekend. Maar toch is het nu nog erg rustig in vergelijking met de periode februari - maart. Voor ons was het alvast een voltreffer om vroeg in de sneeuw te staan deze winter!

Kristof

Zie ik nou goed dat jij je ski gewoon nog bijzet? Dat kan natuurlijk niet he ;-)

Ik ga binnenkort naar de rolbaan Jochem ;-)

Blogger, skiër, Belg & Tirol-fan!

Haha, lesje volgen bij @Kristy. Wie wil dat nou niet? ;-)

Heerlijk! Kan niet wachten om daar de 16e ook lekker rond te gaan toeren 😃⛷🍻

🎿🌨 Just go with the snoW 🌨🎿

Leuk om ook eens Vlaamse stem te horen!

Wel een kleine opmerking: de solden die zijn (voorlopig nog) elk jaar in januari en juli, dat dorpje in Tirol spreek je uit als Seulden ;)

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie