Livigno: ideale bestemming voor families

Arjen op 30 november 2017· geen reacties

null

Livigno is een uitstekende bestemming om met de familie heen te gaan. De Nederlandse wintersporter heeft Livigno nog niet echt ontdekt, maar onze zuiderburen zijn er kind aan huis. Wellicht heeft het te maken met de wat lastigere bereikbaarheid van Livigno wanneer je het vergelijkt met de bekende skigebieden in Oostenrijk. Je rijdt een stuk door Zwitserland, waarna je door een toltunnel moet (tip: koop je kaartje vooraf online, dan betaal je € 32,00 in plaats van € 45,00), maar het is de rit meer dan waard.

Goede deals voor families

Het is voor families heel interessant om naar Livigno af te reizen. Wanneer je in de periode tot 22 december of de periode van 7 april tot 1 mei minimaal vier nachten in een partner-hotel of zeven dagen in een partner-appartement verblijft, dan krijg je hele dikke korting op je liftpas.

Kids go Free

Ook de Kids Go Free weken zijn al jaren zeer populair. Tijdens deze weken profiteren families met kinderen onder de 12 jaar behoorlijk. Naast een speciaal weekprogramma voor kinderen verblijft het eerste kind onder de 12 jaar geheel zonder kosten, mits vergezeld door twee betalende ouders, in een partner-hotel in Livigno. De andere kinderen onder 12 jaar krijgen 50% korting. En dat is niet alleen voor de accommodatie, maar dat geldt ook voor de skiles, liftpas, materiaalhuur en toegang tot Aquagranda Dit is geldig in de periode 27 tot 3 februari 2018 en van 17 tot 24 maart 2018.

null

Genieten in Aquagranda

Een hele leuke activiteit om te doen voor zowel de ouders als de kinderen is het zwemparadijs Aquagranda. Naast een 25-meter zwembad (en een 50-meter bad dat nog in de planning staat) vind je hier ook een geweldig gedeelte voor de kinderen. In het Slide & Fun gedeelte zijn er drie glijbanen (van wel twaalf meter hoog) en allerlei heerlijke baden voor de kids. De ouders zullen zich ongetwijfeld vermaken in het Wellness & Relax gedeelte. Jacuzzi’s, allerlei soorten sauna’s en nog veel meer zorgen ervoor dat je helemaal tot rust kunt komen (zeker omdat er ook een kinderopvang in Aquagranda aanwezig is). Het maakt het verblijf in Livigno helemaal af!

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie