BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Promoot jouw wintersportaanbod!

Promoot jouw wintersportaanbod!

Nina op 5 augustus 2018 · 0 reacties

Tijdens de Nationale Sportweek openen sportclubs de deuren om mensen kennis te laten maken met hun aanbod. Vanwege het 15-jarig jubileum duurt de Nationale Sportweek dit jaar maar liefst twee weken: van 15 tot en met 29 september 2018. Doe ook mee en laat (potentiële) nieuwe klanten of leden ervaren hoe leuk wintersporten is!

Nationale Sportweek

Het doel van de Nationale Sportweek is om iedereen in Nederland te laten genieten van sport en beweging. De Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) ziet dit evenement als een mooie kans om wintersporten te promoten. We moedigen wintersport-organisaties aan om clinics of activiteiten te organiseren.

AH Sportactie

Ook de Albert Heijn Sportactie start in de week van 17 september tot en met 30 september. In die periode ontvangen klanten bij alle Albert Heijn-filialen een voucher met sportcredits bij de boodschappen. Deze credits zijn tot 25 november via www.ahsportactie.nl te verzilveren voor diverse sportactiviteiten bij de deelnemende sportclubs.

Doe mee!

Doe je ook mee? Maak dan een profiel aan op www.clubprofiel.nl. Op deze website kun je aangeven aan welke actie(s) je deelneemt, welke doelgroep je als wintersport -organisatie aan wilt trekken en met welk aanbod je dat gaat doen.

Meer informatie

Alle informatie over de Nationale Sportweek is te vinden op www.nationalesportweek.nl. In 2018 zijn er maar liefst vijf host cities die elk een thema omarmen. Deventer, Groningen, Helmond, Den Haag en Heerenveen. In Deventer staat de bedrijfssport centraal, Groningen gaat aan de slag met de sportieve opening van het schooljaar. Daarnaast zijn er landelijke activiteiten, zoals de sportieve opening van het parlementaire jaar in Den Haag. De Nationale Sportweek heeft een stappenplan ontwikkeld om sportclubs te helpen om hun aanbod in de schijnwerpers te zetten.

Neem voor vragen contact op via sport@wintersport.nl.

Op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!


Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.