Vakkundige Audi Wintercheck op 39 punten

gesponsord op 15 november 2018

null

Met de vele mooie, maar ook vaak uitdagende kanten van de winter in het vooruitzicht, is dit hét moment om je ervan te verzekeren dat jouw Audi nog steeds in topconditie verkeert. Op deze manier weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je straks in die sneeuwstorm naar pak 'm beet La Plagne omhoog moet rijden of te maken krijgt met slecht zicht op de Duitse Autobahn.

Wat is de Audi Wintercheck precies?

Met de Audi Wintercheck weet je zeker dat zelfs de strengste winterse omstandigheden geen invloed hebben op de performance van jouw Audi. De specialisten van Audi Service controleren de auto op maar liefst 39 vitale onderdelen zoals banden, ruitenwissers, remmen, verlichting en accu. Je gaat dus tiptop in orde de winter in!

null

Klaar voor de wintersport

Na deze Audi Wintercheck is jouw Audi volledig winterproof. En ben je van plan om straks op wintersport te gaan? Ook dan is de check een ideale voorbereiding. Je voorkomt zo verrassingen en kunt dan alles uit jouw vakantie halen.

Meer informatie is te vinden op audi.nl

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.