BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Win 6 dagen materiaalhuur voor twee personen met Skiset!

Win 6 dagen materiaalhuur voor twee personen met Skiset!

gesponsord
Geplaatst op 2 januari 2019

Goed materiaal huur je bij Skiset
Goed materiaal huur je bij Skiset

Wanneer je op wintersport gaat en je hebt geen eigen materiaal, dan zul je ski's (of een snowboard natuurlijk) moeten huren. Uiteraard doe je op locatie in de Alpen, zodat je niet alles mee hoeft te nemen vanuit Nederland. Bij Skiset kun je in meer dan 400 skigebieden in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Spanje en Andorra materiaal reserveren!

Voordelen

Het vooraf reserveren van materiaal heeft veel voordelen. Naast het feit dat je het niet mee hoeft te nemen naar je bestemming, weet je ook zeker dat je niet achter het net vist. Zeker in de populaire vakantieweken is het absoluut de moeite waard om te reserveren. Het zou natuurlijk vervelend zijn wanneer je er op locatie achterkomt dat alles al verhuurd is.

Meerdere winkels

In de populaire dorpen zijn er vaak meerdere winkels waar je het materiaal kunt afhalen. Zo kun je dus kiezen voor een locatie die in de buurt ligt van je accommodatie. Daarnaast is het ook financieel nog eens bijzonder aantrekkelijk om bij Skiset te huren, want je krijgt vaak een dikke korting op het huurmateriaal!

Voor beginners en gevorderden

Uiteraard is er zowel materiaal beschikbaar voor beginnende als vergevorderde skiërs. Je kunt kiezen uit tientallen van de meest recente modellen ski's en snowboards. Op locatie kan de deskundige in de winkel je verder advies geven over het huurmateriaal.

Winnen: 6 dagen materiaalhuur voor twee personen

Skiset geeft 6 dagen materiaalhuur voor twee personen weg in een Skiset bestemming naar keuze in Frankrijk! Binnen de Evolution categorie kunnen twee personen een paar ski's uitzoeken voor 6 dagen! Wil jij kans maken op deze prijs? Stuur dan een mail naar prijsvraag@wintersport.nl onder vermelding van Skiset. Laat hierin weten naar welk Frans skigebied jij zou gaan. Stuur je mail vóór 10 januari 2019 om kans te maken.

Niet gewonnen of wil je gewoon niet wachten? Reserveer je ski's of snowboard dan nu al bij Skiset!

Update: de 6 dagen materiaalhuur zijn gewonnen door Tony de Schipper. Gefeliciteerd!