Boek je skilessen vooraf bij CheckYeti

gesponsord op 15 januari 2019

null

Wanneer je je skitechniek op vakantie wat bij wilt spijkeren, dan is het nemen van skiles een uitstekend idee. Waar je waarschijnlijk geen zin in hebt is om de lessen bij aankomst nog te regelen. Bespaar jezelf stress en boek daarom je skilessen vooraf bij CheckYeti! Je kunt hier skilessen boeken bij skischolen en skileraren in meer dan 500 skigebieden in Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Duitsland en nog veel meer landen!

Nederlandstalige leraren

CheckYeti is een het grootste boekingsplatform op het gebied van skilessen. Ze werken samen met zeer veel skischolen en skigebieden in heel Europa. Je kunt op deze manier je skiles, skileraar of skigids gemakkelijk vooraf vastleggen. Uiteraard kun je zelf selecteren of je graag privéles wilt of juist in een groep je lessen in de sneeuw wilt volgen. Hierbij kun je ook een voorkeur aangeven of je een Nederlandstalige instructeur wilt. In Winterberg, Willingen, Flachau en St. Johann in Tirol krijg je zelfs een 100% garantie op een Nederlandstalige leraar!

Meer dan skilessen alleen

Naast de ‘normale’ skilessen kun je ook meer specifieke activiteiten boeken op CheckYeti. Zo kun je een gids zoeken voor het freeriden of toeren. Ook langlaufen, sneeuwschoenwandelen, freestylen en nog veel meer andere activiteiten zijn te boeken via het platform.

Nog meer voordelen met CheckYeti

Uiteraard betaal je geen boekingskosten en kun je door het aanbod van verschillende skischolen te vergelijken zelfs besparen op je kosten voor de skiles. Met de gratis CheckYeti app voor iOS en Android heb je altijd alle informatie over je boeking bij de hand en kun je zelfs de skischool of skileraar directe een bericht sturen.

Waar wacht je nog op? Al tienduizenden wintersporters gingen je voor en lieten een review achter!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.