BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Gegarandeerd skiles in het Nederlands? CheckYeti!

Gegarandeerd skiles in het Nederlands? CheckYeti!

gesponsord
Geplaatst op 8 februari 2019

Wanneer je beter wilt leren skiën, dan is het uiteraard een uitstekend idee om skiles te nemen. Dat geldt natuurlijk zowel voor kinderen als volwassenen. Het is hierbij natuurlijk wel zo prettig dat er een Nederlandstalige leraar voor de groep staat, zodat alle tips en aanwijzingen goed over kunnen worden gebracht. Voor veel ouders die hun kinderen op les doen is het vaak een must. Bij CheckYeti kun je skilessen boeken bij skischolen en skileraren in meer dan 500 skigebieden in Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Duitsland en nog veel meer landen. Zij garanderen voor een aantal bestemmingen 100% garantie op een Nederlandstalige skileraar!

1) Fieberbrunn

Fieberbrunn is een zeer populaire bestemming bij families. Het skigebied maakt deel uit van het gigantische skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn en telt maar liefst 270 kilometer aan pistes. Het gezellige Fieberbrunn biedt uitstekende faciliteiten voor kinderen en voor beginnende en lichtgevorderde skiërs. We bevelen je aan om skiles te boeken bij skischool S4 Fieberbrunn.

2) St. Johann in Tirol

Op de flanken van de Kitzbüheler Horn ligt het familiegebied van St. Johann in Tirol. Het ligt ingeklemd tussen de grote skigebieden van de SkiWelt Wilder Kaiser/Brixental en Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn. Je vindt in St. Johann in Tirol 43 kilometer aan pistes. Grote voordeel is dat het hier een stuk rustiger is dan in de aangrenzende skigebieden. In het compacte skigebied vind je bij ieder dalstation oefenliftjes. We bevelen je aan om skiles te boeken bij skischool SSS Eichenhof.

3) Flachau

Flachau is al decennia een zeer populaire bestemming bij Nederlandse wintersporters. Het ligt midden in de Ski amadé, maar heeft met z'n centrale ligging in de Snow Space Flachau direct toegang tot 236 kilometer aan pistes. In Flachau ligt een aantal mooie kinderlanden en vinden zowel beginners als gevorderden leuke pistes om hun techniek te verbeteren. We bevelen je aan om skiles te boeken bij Fischis Qualitätsskischule.

Maar ook in andere skigebieden - zoals in Saalbach Hinterglemm, Zell am Ziller, Westendorf en nog veel meer - kun je Nederlandstalige skilessen boeken.