Het middelgrote skigebied van Meiringen Hasliberg, in het Haslital, voelt een stuk groter aan dan dat de 60 kilometer aan pistes doet vermoeden. Het skigebied is ruim opgezet en heeft iedereen wat te bieden. Eenvoudige, maar leuke, pistes of juist lekker pittige afdalingen en het is echt een poeder-geheimtip. Het geweldige uitzicht op de hoge bergen van het Berner Oberland maken het af. Wie van jullie is wel eens in Meiringen-Hasliberg geweest?

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Deze bestemming ooit is gekozen als tussendoortje. Top bestemming. Het skigebied lijkt inderdaad groter dan dat het is. Vooral het midden station is erg gezellig waar alles bij elkaar komt. Niet druk, prima skien op een mooie locatie.

Marco

1 keer op wintersport geweest, al meer dan 10 jaar geleden. Gebied doet inderdaad groter aan ivm ruime opzet. Leuk gebied. Erg divers en familievriendelijk. Schitterend uitzicht vanaf de Platten op de Jungfrau region.

Vorig jaar geweest met kids. Zeer geslaagd.

In de zomer geweest, ook echt prachtig!

Deze winter bezocht. Leuk gebied, weinig te doen naast de piste. Afwisselend met pistes tussen de bomen en prachtige vergezichten op hoogte.

jaren geleden geweest met n kerstreis dacht 2002, wel geweest en als toeschouwer zelf toen niet geskied. idd wijdser zicht als in Aspen en Snowmas

Mijn man en ik hebben een Guesthouse op de Hasliberg. (C’est la Vie) Prachtige omgeving het skigebied is niet te groot en daardoor zeer geschikt voor families en groepen.

Al 44 jaar kom ik op Hasliberg ( lees : het Paradijs ).

Ik mijn jeugd jaar in jaar uit tussen kerst en oud/nieuw,nu is t me te klein en te duur. Vorig jaar nog een keer terug geweest om mijn vriend kennis te laten maken met de plek uit al mn verhalen,ik heb er een super jeugd gehad en niet alleen in de winter maar in de zomer waren we hier ook elk jaar 3 weken. De as van mijn moeder ligt er dat zegt genoeg denk ik.

Hasliberg - almost heaven. I learned to ski there as a kid, and even though I have skied all over the alps and Rockies, I keep coming back…

Even though the resort is not that big, it offers considerably good skiing. The view is amazing, and the people are absolutely chill. The Bernese are totally laid back…

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie