Altijd warm met FALKE Wool Tech

gesponsord op 19 februari 2019

null

Als wintersporter draag je je kleding natuurlijk het beste in laagjes. De laag die direct op je huid zit is daarbij minimaal net zo belangrijk als de mid-layer en de jas zelf. Goed ademend materiaal is daarbij essentieel om het niet koud te krijgen. FALKE heeft met de Wool Tech lijn onderkleding ontwikkelt die je én goed warm houdt en ook nog eens bijzonder goed ademt.

Natuurlijke vezels

FALKE Wool tech is niet zomaar de eerste de beste onderkleding. Het is gemaakt van natuurlijke vezels en perfect voor koude tot zeer koude omstandigheden, zodat het je ook in de meest extreme weersomstandigheden optimale bescherming en comfort biedt. Doordat er gebruik is gemaakt van natuurlijke vezels en de fijnste materialen voelt de kleding bijzonder zacht aan.

null

Optimale regulering

De kleding van FALKE is uitgerust met het zogenaamde Comfort Body Climate. Hiermee wordt een perfecte vochtigheids- en temperatuurregulering gegarandeerd. Simpel gezegd betekent het dat het zweet goed wordt afgevoerd en je het niet snel koud of juist te warm zult hebben.

null

Perfecte pasvorm

Een shirt voelt eigenlijk het fijnst wanneer je niet doorhebt dat je 'm aanhebt. Daar hebben ze bij de Wool Tech lijn goed over nagedacht. Met de ‘freedom of movement’ is namelijk de perfecte pasvorm gecreëerd. Met behulp van flex zones heb je de flexibiliteit precies daar waar je het nodig hebt!

Hier vind je meer informatie over FALKE Wool Tech.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.