Welverdiende rust na winst op reuzenslalom voor Jeroen Kampschreur en team

pepijnvanschijndel op 11 februari 2019

Winnaar Jeroen Kampschreur aan start van GS Veysonnaz
Winnaar Jeroen Kampschreur aan start van GS Veysonnaz

VEYSONNAZ,

Jeroen Kampschreur wint vijfde worldcup wedstrijd in Veysonnaz, Niels de Langen vierde en Floris Meijer achtste. Vandaag gaat het hele team voor welverdiende rust naar Nederland na succesvol WK en worldcup serie afgelopen periode

Tijd voor herstel

“Na een lange periode van wedstrijden zijn onze atleten toe aan herstel en verzorging. Hoge snelheden skiën, crashes weinig rust en pittig zware wedstrijden zijn niet alleen belastend voor lichaam, ook mentaal moet er even druk van de ketel…”, volgens de trainer Nick Elsewaerd.

Misselijk van de kaas

In de teambussen op weg naar huis wordt er nog flink nagepraat over de vele wedstrijden op het WK, de worldcups en de bijna ontelbare medailles van Jeroen. Winnen op de worldcup in Veysonnaz betekent niet alleen een medaille krijgen, maar ook een blok kaas, een belangrijk export product uit de regio. Zoals coach Falco Teitsma dan ook terecht opmerkte: “Jeroen ging zo goed in Veysonnaz, hij is gewoon misselijk van de kaas…”

pepijnvanschijndel
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.