Podobrace.nl - Hulpmiddelen om pijnloos te wintersporten

gesponsord op 22 februari 2019

Lichamelijke klachten kunnen je plezier tijdens het skiën of snowboarden behoorlijk verpesten. Een pijnlijke knie of andere blessures zijn voor veel wintersporters zelfs redenen om de hele vakantie te heroverwegen. Zonde natuurlijk! Ben je op zoek naar een brace voor bijvoorbeeld knie, elleboog of andere delen van het lichaam, dan loont het om eens op de website van Podobrace te kijken!

null

Podobrace?

Podobrace is een verzameling van therapeuten die nog steeds geloven in het helpen van mensen, waarbij de klant altijd voorop staat. Podobrace is namelijk ontstaan omdat ze voor hun eigen patiënten nooit een site konden vinden waar ze gemakkelijk producten konden bestellen. Met Podobrace bieden ze de beste producten met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast wordt er door specialisten ook gratis advies gegeven. We hebben een aantal braces voor je op een rijtje gezet!

null

Novamed kniebrace met scharnieren – lichtgewicht (voor middelzware tot zware knieklachten)

De kniebrace biedt door zijn unieke, revolutionaire en geavanceerde ontwerp niet alleen maximale steun, bescherming en stabiliteit, maar is daarbij ook nog eens extreem licht van gewicht, is heel ademend en beschikt over een optimale pasvorm en draagcomfort. De kniebrace zal je niet belemmeren bij het bewegen, maar biedt optimale steun als dat nodig is, zodat de knie dus altijd het beste van twee werelden krijgt.

Het materiaal van de brace absorbeert zweet, hierdoor blijven de knieën droog. Het patella drukpunt zorgt er voor de dat knieschijf en patellapees op zijn plaats worden gehouden en door de druk wordt de bloedcirculatie bevorderd, hierdoor wordt de (indien nodig) genezing bespoedigd.

Medidu Premium kniebrace met baleinen – lichtgewicht (voor lichte tot middelzware knieklachten)

Waarom deze brace anders is dan andere kniebraces is omdat de brace gemaakt is van gebreid materiaal waardoor de brace heel licht is, aanvoelt als een sok en zeer comfortabel en ademend is, maar biedt de knie en knieschijf wel optimale steun (zodat je gewoon alles kunt doen, ook bij het sporten). De pelotte rond de knieschijf vangt daarbij de klappen op zodat de knie de steun krijgt die het nodig heeft. De Medidu Premium kniebrace biedt dan ook een perfecte pasvorm en ongekend hoog draagcomfort met toch de kracht om de knie en knieschijf optimaal te steunen en een perfecte stabiliteit te garanderen.

Het materiaal van de brace absorbeert zweet, hierdoor blijven de knieën droog. Het patella drukpunt zorgt er voor de dat knieschijf en patellapees op zijn plaats worden gehouden en door de druk wordt de bloedcirculatie bevorderd, hierdoor wordt de (indien nodig) genezing bespoedigd.

Solelution Ski inlegzolen voor branderige voeten (per paar)

Wanneer je last hebt van branderige/ vermoeide hielen en voeten, achillespeesklachten of shin splits zijn dit misschien wel de zolen die je tot hulp kunnen zijn.

De gelzolen bieden de meeste demping op de markt door de uniek gepatenteerde gel die de druk verdeelt en maximale demping biedt voor dagelijks gebruik, sporten en werken. De gel zorgt namelijk voor een energie teruggave van 44% en schokabsorptie, waardoor de klachten afnemen.

De zolen zijn geschikt voor iedere type schoen, inclusief de skischoen.

Gladiator Kinesiotape

De Gladiator Kinesiotape zorgt voor een stabiliserend effect op gewrichten en het stimuleren van spierfuncties en lymfedrainage. Qua elasticiteit en gewicht komt de tape overeen met de menselijke huid.

Kinesiotape heeft dezelfde elasticiteit als de huid, ook het gewicht is gelijk. De tape zorgt voor een soort liftend effect van de opperhuid omdat de elasticiteit van de Kinesio tape gebruikt wordt ten op zichte van de elasticiteit van de huid. Dit is belangrijk, omdat dit de druk wegneemt waardoor de drager weer vrijer kan bewegen. De pijn zal minder worden door het wegnemen van de druk en dat zorgt er weer voor dat de drager beter beweegt met als doel het herstel te versnellen.

Medidu Ski Duimbrace / Duimbandage / Polsbandage

Ben je op zoek naar een simpele, lichte, comfortabele duim- polsbandage zonder spalk voor lichte duim- en polsklachten voor dagelijks gebruik, werk of sport? De Medidu Duimbrace / Duimbandage / Polsbandage wordt aanbevolen voor lichte duimkwetsuren! De duimbandage is zeer licht van gewicht, zeer comfortabel en gemaakt van flexibel materiaal van hoge kwaliteit, waarbij de flexibiliteit van de vingers ook niet wordt aangetast.

Tot slot is de Medidu Duimbrace / duimbandage / polsbandage extreem luchtig en ventilerend en is deze voorzien van klittenband, zodat de brace altijd aan het comfort van de drager kan worden aangepast. De Medidu duimbrace / duimbandage / polsbandage is voorzien van een lichte spalk en wordt dan ook door doctoren en specialisten alleen aanbevolen bij lichte duim en polskwetsuren.

Meer informatie over Podobrace.nl vind je hier.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.