BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Grootste amateur skateboard wedstrijd van de wereld komt naar Utrecht!

Grootste amateur skateboard wedstrijd van de wereld komt naar Utrecht!

Jordan-P op 13 mei 2019 · 0 reacties

Na SnowFest in Laax Zwitserland zit het wintersportseizoen er voor de meeste snowboarders en skiërs nu echt op. Om de zomer door te starten, toveren veel boarders en riders hun skateboard weer tevoorschijn. Ben jij er een van? En heb je zin in een leuke amateurwedstrijd? Kom dan naar de Zumiez Best Foot Forward Tour op 15 juni in Utrecht.

De Zumiez Best Foot Forward Tour

De Zumiez Best Foot Forward Tour is de grootste amateur skateboard wedstrijd van de wereld. De wedstrijd die in 2007 voor het eerst is georganiseerd, tourt nu door 3 verschillende continenten en is al in meer dan 40 steden gehost. Dit jaar vindt de wedstrijd ook in Nederland plaats en zal worden gehost door Blue Tomato. Het Utrechtse Skatepark zal op 15 juni de thuisbasis voor de Zumiez Best Foot Forward Tour zijn.

Wat kun je winnen?

De winnaar van elke tour locatie zal betaald naar de US worden gevlogen voor de echte finale, zo ook de winnaar in Utrecht.

Vorig jaar wonnen Ishod Wair en Tom Asta. Beide skateboarders doen nu mee aan wedstrijden in de hoofdklasse zoals de ‘Street League’. Meedoen aan de Zumiez Best Foot Forward Tour kan er dus voor zorgen dat je direct aan je professionele skateboard carriere kan beginnen! Ook zal de uiteindelijke Tour winnaar vouchers van Blue Tomato en andere prijzen van de sponsoren krijgen.

Hoe doe je mee?

Meld je aan via: www.blue-tomato.com/bestfootforwardregistration

Meer info:

Op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!