BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Bereid je voor op de perfecte skivakantie voor jouw familie!

Bereid je voor op de perfecte skivakantie voor jouw familie!

gesponsord
Geplaatst op 30 juli 2019

Geweldige accommodaties vlakbij of aan de pistes
Geweldige accommodaties vlakbij of aan de pistes
Voor families is het vaak een enorme klus om alles voor een perfecte wintersportvakantie te regelen. Je moet een goede familie-accommodatie vinden, hopen op een prijsgunstige familieskipas en dan is er nog het vervoer. Sunweb steekt de helpende hand toe met de FamFun-vakanties. Dit concept gaat heel wat verder dan wat je zelf zou kunnen regelen en zorgt voor een geweldig totaalpakket voor de familie. Vaak voor minder geld (en vooral veel minder moeite) dan wanneer je alles zelf moet regelen. De ideale oplossing voor je komende skivakantie met de gehele familie!

Geniet van wintersport én van je familie

Tijdens de FamFun-vakanties van Sunweb kun je genieten van heerlijke afdalingen in de sneeuw, voor jou én voor je kinderen. Tijdens deze vakantie gaan de kids 's ochtends altijd met een groepje andere Nederlandstalige kinderen op les met gediplomeerde skileraren. Daarna genieten jullie samen verder van de sneeuw, een aangepaste après-ski en andere familie-activiteiten. Dat alles kan afgesloten worden met een zalige raclette of een ander heerlijk gerecht uit de bergen.

Après-ski voor jong en oud bij de FamFun reizen
Après-ski voor jong en oud bij de FamFun reizen

De hele dag de piste op

Wil je graag een hele dag samen met je partner of vrienden de piste op? Dat kan ook! Sunweb voorziet in Nederlandstalige kinderopvang van negen uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds. Je kinderen vermaken zich ondertussen kostelijk met spelletjes, leuke buitenactiviteiten, films en veel meer. Ook als je ’s middags nog besluit om even de après-ski in te duiken kun je de kinderen hier gerust achter laten. Over après-ski gesproken. Sunweb organiseert voor de FamFun weken après-ski voor jong en oud. Kinderchampagne en pannenkoeken voor de kids en glühwein of cocktails voor de ouders. Alles is mogelijk! Zo beleef je samen met je kinderen een heerlijke après-ski.

Je eigen chalet

Misschien is een vakantie vanuit je [eigen chalet](https://www.sunweb.be/nl/skivakantie/chalet?utm_medium=direct+deal&utm_source=wintersport&utm_campaign=blog ) direct in de sneeuw wel de grootste droom van elke wintersporter en helemaal als familievakantie! Heerlijk rustig en op je eigen tempo genieten, gezellig met je familie of met bevriende gezinnen. Ook dat kan via Sunweb. Zowel kinderen als volwassen houden hier fantastische herinneringen aan over om nooit meer te vergeten.

Wintersporten vanuit je eigen chalet!
Wintersporten vanuit je eigen chalet!

Perfecte familie-bestemmingen

Om een familievakantie zo perfect mogelijk doen te verlopen, is een goede locatie natuurlijk van groot belang. Daar is voor de FamFun vakantie goed over nagedacht. Zo kiest Sunweb voor echte ski-in/ski-out gebieden. Ideaal om snel op de pistes te staan en te genieten van het echte wintersportgevoel. Denk aan bestemmingen als Valfréjus. Een heerlijk gemoedelijk en sneeuwzeker familiegebied. Of wat te denken van het zonovergoten en altijd lekker rustige Les Orres, dit gebied lijkt wel gemaakt voor families. En als je graag meer kilometers tot je beschikking hebt kun je voor de FamFun reizen ook terecht in de ultieme ski-in/ski-out bestemming van Les Menuires, onderdeel van Les Trois Vallées, het grootste skigebied ter wereld.