BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Nog comfortabeler: de HEAD Edge LYT skischoen

Nog comfortabeler: de HEAD Edge LYT skischoen

gesponsord
Geplaatst op 2 december 2019

De Head Edge is al jaren lang een absolute bestseller! Dat is niet zo gek want met deze skischoen kan sportief geskied worden terwijl deze ook nog eens ongekend comfortabel zit! De schoen heeft een bewezen goede pasvorm. Voor dit seizoen heeft HEAD deze skischoenlijn ook nog eens enorm verbeterd. Zo is de schoen 15 tot 20% lichter gemaakt voor nog meer comfort en hanteerbaarheid.

Optimale stijfheid

Met supersterk, superlicht Graphene, Hi-Top Tech en een smart frame houd je met de Edge LYT je ski's perfect onder controle. Je kunt precies de bochten draaien die je wilt! Mede door de optimale stijfheid gecombineerd met een superieure constructie geeft de Edge LYT de ultieme support voor een zekerder en meer gecontroleerd gevoel tijdens het skiën. Tevens zal je dankzij het comfort van deze ultramoderne skiboot nog langer op de piste kunnen blijven. Pijnlijke en vermoeide voeten behoren tot het verleden. De nieuwe smart frame constructie geeft je alle ondersteuning die je nodig hebt, zonder extra gewicht. Of beter gezegd: met minder gewicht!

Perfecte bootfitting dankzij Liquid-fit

De Edge LYT skischoen kan tevens uitgerust worden met de nieuwste Liquid-Fit Technologie. Bij de Liquid-Fit technologie wordt Liquid fit met behulp van een speciaal injectiesysteem in je schoen gespoten zodat deze helemaal perfect naar je voet zal staan. Deze technologie biedt de snelste en meest nauwkeurige manier voor het aanpassen van je skischoen en is 100% flexibel en zeer comfortabel. Het Liquid-Fit proces kan meteen bij de aankoop bij jouw wintersportspecialist worden gedaan of evengoed op een later moment. Het is erg eenvoudig toe te passen en kost maar een paar minuten van je tijd. Op deze manier is het wel erg makkelijk om de perfect passende skischoen te vinden.