Absoluut zeker zijn van Nederlandse skilessen, boek bij CheckYeti!

gesponsord op 13 januari 2020

null

Skilessen zijn enorm belangrijk. Ten eerste leer je veilig en goed skiën, maar ten tweede haal je meer plezier uit je wintersport als je beter skiet. Dit geldt zowel voor kinderen als voor volwassenen. En waar kun je nou beter lessen dan echt in de sneeuw? Voor veel mensen zit er één groot nadeel aan het lessen in de Alpen en dat is dat de skileraren geen Nederlands spreken. Daar hoef je je geen zorgen over te maken als je je les boekt bij CheckYeti, want bij CheckYeti krijg je gegarandeerd les van een Nederlands sprekende skileraar!

Handig Guarantee systeem

CheckYeti is graag eerlijk over wat je kunt verwachten. Daarom belooft CheckYeti niet het onmogelijke. Op de site zie je duidelijk hoe de dekkingsgraad wat beftreft Nederlandse lessen is. Met een handige top 15 van skigebieden zie je precies waar je echt zeker bent van goede Nederlandse lessen. En met het Dutch Guarantee systeem weet je precies waar je aan toe bent en hoe vroeg je moet boeken om zeker te zijn van lessen in het Nederlands.

  • 100% CheckYeti Dutch Guarantee: Minimaal één skischool in dit gebied garandeert Nederlandse skilessen voor prive- en groepslessen geboekt bij Checkyeti. Ook in de drukste vakantieweken.
  • 90% CheckYeti Dutch Guarantee: Minimaal één skischool garandeert Nederlandse skilessen voor prive- en groepslessen geboekt bij CheckYeti. Mits op tijd geboekt!
  • 80% CheckYeti Dutch Guarantee: Minimaal één skischool garandeert Nederlandse skilessen voor privelessen geboekt bij CheckYeti. Mits op tijd geboekt!

null

Top 5 skigebieden met Nederlandse skiles!

1. Winterberg 100% CheckYeti Dutch Guarantee

Winterberg is een klein stadje in het westen van Duitsland dat bekend staat om zijn skigebied. Als je besluit om met de auto te reizen, zult je blij zijn te weten dat Winterberg op slechts 4 uur rijden van Amsterdam ligt. Als je liever met het openbaar vervoer reist, gaan er dagelijks treinen en bussen naartoe. Nederlandstalige instructeurs zijn beschikbaar voor alle aangeboden lessen en kinderen leren veilig skiën op het enorme kindergedeelte (2000 m²) van de Schlossberg. Alle info over Nederlandse skilessen in Winterberg vind je hier.

2. Flachau: 100% CheckYeti Dutch Guarantee

Flachau is een dorp in de Oostenrijkse deelstaat Salzburg en onderdeel van één van Europa’s grootste skinetwerken, Ski amadé. Het netwerk verbindt in totaal 25 skigebieden in Salzburg en Stiermarken. De snelste manier om naar Flachau te komen is door een rechtstreekse vlucht naar de luchthaven van Salzburg te nemen en je reis met de trein voort te zetten tot je de halte “Radstadt / Salzburger Land” bereikt.

In het gezinsvriendelijke skigebied zullen kinderen zich thuis voelen. Vanaf de leeftijd van 2 jaar kunnen de kids tijd doorbrengen in de kinderopvang of deelnemen aan de ochtendlessen in de Bobo Mini Club. Verschillende trainingszones met magische tapijten vergemakkelijken de eerste stappen van de kinderen op de piste en als je van tevoren boekt, is een Nederlandstalige skileraar gegarandeerd..

null

3. Sankt Johann in Tirol: 100% CheckYeti Dutch Guarantee

Sankt Johann is een dorp in Tirol, Oostenrijk. De eenvoudigste manier om Sankt Johann in Tirol te bereiken is door de snelweg richting München te nemen en de Oostenrijkse grens bij Kiefersfelden / Kufstein over te steken. Het skigebied is zeer gezins- en kindvriendelijk, dus je kunt er zeker van zijn dat je familieskivakantie een waar succes wordt.

Kinderen die nog nooit hebben geskied, vooral zeer jonge kinderen, moeten eerst wennen aan de sneeuw en de uitrusting. Of je kind nu in een skiles zit voor 2-3-jarigen, 3-4-jarigen of 4-5-jarigen, de Nederlandstalige instructeur zorg er eerst voor dat ze zich op hun gemak voelen in de specifieke omgeving en met hun uitrusting voordat ze eenvoudige ski-oefeningen doen. Daarna zijn het binnen no-time kleine kampioenen! Lees hier meer over Sankt Johann in Tirol.

4. Saalbach-Hinterglemm 100% CheckYeti Dutch Guarantee

Saalbach en Hinterglemm zijn twee naast elkaar gelegen dorpen in de prachtige Kitzbüheler Alpen in Oostenrijk. Saalbach-Hinterglemm maakt deel uit van het grote Skicircus en staat bekend als een geweldige familiebestemming. Het is echt een skigebied voor iedereen.
De skischolen bieden vele lessen voor beginners met Nederlandstalige skileraren. Saalbach-Hinterglemm beschikt voornamelijk over groene en blauwe pistes en is daarom uitermate geschikt voor volwassen beginners om het skigebied te verkennen en hun vaardigheden te verbeteren. Er wordt extra aandacht besteed aan deelnemers die voor de eerste keer skiën. Tijdens de allereerste lessen voor beginners helpen de speciaal getrainde leraren de skiërs die nog geen ervaring hebben om te wennen aan de ski-uitrusting en om de eerste bochten te snijden. Dankzij de individuele begeleiding en duidelijke uitleg kunnen beginners snel hun vaardigheden verbeteren. De skischolen in Saalbach-Hinterglemm bieden groes en privélessen met Nederlandstalige skileraren voor alle niveaus, voor kinderen, beginners gevorderde skiërs. Lees hier meer over Nederlandse skilessen in Saalbach- Hinterglemm.

null

5. Sölden 90% CheckYeti Dutch Guarantee

Sölden is een van de beroemdste skigebieden ter wereld. Sölden, gelegen op slechts 1 uur rijden van Innsbruck, staat bekend als de locatie van de jaarlijkse opening van de Wereldbeker skiën en een van de beste party-hotspots in de Alpen. De skischolen in Sölden bieden tal van groeps- en privélessen met Nederlandstalige skileraren.

Als je met meerdere vrienden gaat skiën en je vaardigheden samen wilt verbeteren, kan het boeken van een privé-skileraar een geweldige optie voor je zijn. Tijdens de privélessen in Sölden, die een uur tot een hele dag kunnen duren, verken je de pistes van de Giggijoch, Gaislachkogl, Tiefenbach- en Rettenbachgletsjer. Beginners doen hun eerste ski-ervaring vaak op op de Giggijoch omdat er behoorlijk veel blauwe pistes zijn, terwijl gevorderden de iets meer veeleisende pistes van de Gaislachkogl verkennen. Lees meer over de skilessen in Sölden.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.