Het skigebied van Kühtai ligt op een bergcol op niet meer dan een half uur rijden van Innsbruck. Dit maakt het ideaal voor een korte vlieg-skivakantie. Maar het gebied is en voelt ondanks de 40 kilometer aan pistes groot genoeg voor een wlangere skivakantie. Het gebied ligt hoog en is daarmee sneeuwzeker. Is Kühtai daarentegen te koud dan is het gebiedje Oetz een wamere aanrader.

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

Leuk filmpje. Leuk gebied. Welke lijnbus is dat vanaf Innsbruck (airport of centraal station)? En rijdt die ook naar Oetz?

Zie het al, bus 4166 vanaf Innsbruck CS. Doet er een uur over en gaat niet naar Oetz

Wat een mooi en duidelijk filmpje zeg! Top!:D Super gebied ook, samen met Hochoetz:)

# skidagen seizoen 2014-2015: 35 :D

Leuk filmpje! Aan de Duitse uitspraak mag nog wel wat gewerkt worden. Gebied staat nog op de wishlist.

Mr. Slow

@MarcL er gaat een bus vanaf Innsbruck CS naar Kuhtai. En er rijd een peddel ski bus vanaf Hochoetz naar het gebied.

Inderdaad mag er nog wel wat aan de Duitse uitspraak gewerkt worden. Verder zit er een foutje in het filmpje: Kühtai ligt op 2020 meter, maar Hochgurgl ligt nog 100 meter hoger en is daarmee Oostenrijks hoogste dorp. Goed en informatief filmpje verder! :)

❄️

Leuk filmpje @kristy!

Oetz (Ötz) spreek je fonetisch uit als Eutz. Klinkt wel heel grappig als je Oets zegt :)

fijne site hè, dat wintersport.nl?

top filmpje, erg informatief. Ben er zelf ook een aantal dagen geweest tijdens de world cup en erna. Deze cup wordt hier niet voor niets gehouden! Onwijs aangenaam gebied en zeker de moeite om meerdere dagen naar toe te gaan voor diverse wintersporten. Zo stond ik tot 12 uur in de middag te skieen en was ik om half 4 op Rotterdam Den haag AirPort. Ideaal voor een korte wintersport! Ik snap het nut van het verbeteren niet…? Vind je het filmpje leuk en informatief ja of nee. Kristy en Danny stappen elke dag hun bed uit om deze informatie met jullie te delen.

Check de bus als hij remt bij de bushalte (let op de voorste wielen).
Krijg hier niet echt een veilig gevoel van om de lijndienst ipv de auto te nemen ;)

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie