Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Maak je wintersportoutfit compleet!

gesponsord op 10 februari 2020

Maak je wintersportoutfit compleet! Bij Decathlon

Dat je bij Decathlon wintersportmateriaal en -kleding met een absoluut geweldige prijs-kwaliteit verhouding vindt wisten we al. Ze zijn zelfs zo zeker van hun producten dat ze maar liefst 2 jaar garantie geven op alle wintersportkleding! Decathlon biedt eveneens gratis retourneren aan voor ieder product. De Franse sportgigant wil 100% klanttevredenheid! Decathlon heeft unieke outfits toegevoegd met een verbazingwekkend hoge kwaliteit. Maak je uitrusting compleet en shop een outfit voor ieder niveau. Match je ski jas met een bijpassende broek, helm en handschoenen. Een breed spectrum aan hoogwaardige producten met dus 2 jaar garantie!

Modieuse dameskleding

Wintersportkleding dames

Bij Decathlon heb je een ruime keuze aan modieuze en goed zittende dames-wintersportkleding. Je vindt jassen in verschillende prijsklassen met allemaal de geweldige prijs-kwaliteit verhouding die we van de sportketen gewend zijn. Je hebt de keuze uit skikleding voor de beginnende wintersporter tot ultieme en zeer hoogwaardige freeridebroeken en jassen. Kortom het moet raar lopen als je bij Decathlon niets naar wens vindt.

Mooie herenkleding

Wintersportkleding heren

Voor de heren geldt hetzelfde, van mooie wintersportkleding van gewatteerde jassen tot technische skikleding. En van hoogstaande skibroeken en -jassen tot mooie snowboardkleding. Iedere wintersporter kan zijn gehele wintersportgarderobe vinden bij Decathlon. Natuurlijk vergeten ze de accessoires niet. Bekijk hier alle heren wintersportkleding.

Leuke kleuren voor de kinderkleding

Wintersportkleding kinderen

Natuurlijk wil je dat je kinderen goed gekleed de pistes opgaan. Dat hoeft gelukkig niet duur te zijn. De kindercollectie van Decathlon is goed, stevig, goed wasbaar en is zeer voordelig. Dat het kwaliteit is blijkt uit het feit dat ook de kindercollectie 2 jaar garantie heeft. Kinderskibroeken en -jassen in de meest leuke kleuren, lekker warme handschoenen en goed betaalbare thermokleding. Perfect om goed gekleed de pistes op te gaan! Bekijk de gehele kindercollectie.