Het skigebied van Achensee bestaat uit drie verschillende skigebieden. Je kunt tussen de gebieden pendelen met de bus. In totaal heeft het gebied 53 km aan pistes. Ondanks de vele rode pistes op de kaart valt de uitdaging wel mee en is het een echt familie en kindergebied. Het uitzicht in dit gebied, onder andere op het meer, is echt geweldig. Naast het skiën kun je hier goed schaatsen, toerskiën, langlaufen en sneeuwschoenwandelen. Wij gingen op verkenning.

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

Dit ziet er dan echt sprookjesachtig uit!

❄️

dank voor je leuke en bondige reportages. Wat denk je van het Spieljoch gebiedje van Fuegen? Ook veel rood op de kaart, geschikt voor kinderen?

Wauw… Geweldig! Een vriend van mij gaat elke keer naar Achensee, weet niet meer waar precies, maar stuurt soms foto’s van het gebied. Vooral het shot van het meer vind ik echt fenomenaal! Spontaan jaloers, dit gebied heb ik al een tijdje op een to-do-lijst staan, en jouw filmpje bevestigd dat maar weer eens…

Carnas on Tour

Deze geweldige beelden geven weer veel zin om weer snel op te latten te staan. Soundtrack lijkt wel Tron: Legacy trouwens :), er komt steeds meer variatie in de videomuziekjes op de site.

Wat leuk om zo al die (voor mij) onbekendere gebieden te leren kennen! Leuke filmpjes, in een paar minuten meteen een goede indruk! En inderdaad. Wat een uitzicht!

Bergen + Sneeuw = ❤

Ik ben reeds een 10tal keer aan de achensee geweest, maar dan voornamelijk in de zomer. Prachtig mooie regio met een 13km lang meer dat op een fjord lijkt. Zeer leuk om te wandelen en te mountainbiken.

De regio heeft ook 2 van de allerbeste wellness hotels in Tirol, nl. Wellnessresidenz Alpenrose in Maurach (mijn all time favorite) en het Posthotel in Achenkirch. Niet goedkoop maar ronduit superhotels.

gaan er binnenkort voor de eerste x skiën, ben benieuwd om dan ook leuk met de kinderen te kunnen skiën daarom voor een gebied gekozen dat wat makkelijker is.

Misschien voor ons als ouders minder uitdagend maar zal me zeker wel vermaken.

Van de zomer een paar dagen geweest en toen was het al prachtig dus kan niet meer wachten.

Leuk gebied met mooie uitzichten, alleen jammer dat de deelgebieden zo ver uit elkaar liggen…

Gang is alles

Ken het alleen van de zomervakantie, prachtig daar!
Maar in de winter dus ook, erg leuk verslag van het gebied :-)

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie