Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

ScanFeet, de digitale revolutie bij Skiset

gesponsord op 10 februari 2020

Skiset, de grootste speler in online skiverhuur, stelt digitale technologie centraal binnen zijn algehele bedrijfsstrategie. De wereldmarktleider maakt bij de verhuur gebruik van de nieuwste technologie en onderscheidt zich door de kwaliteit van dienstverlening. Doordat Skiset vanaf nu de 3D-scan van de voet in zijn digitale strategie integreert, verandert de klantbeleving in de winkel.

KORTING! Wij bieden onze lezers 5 procent extra korting bovenop de geldende korting met de kortingscode ‘wintersport-vip’. Huur nu alvast je ski- of snowboardmateriaal bij Skiset en ontvang tot maar liefst 55 procent korting. Deze actie is alleen geldig op skiset.nl, niet in de winkels.

Skiërs wisselen ski’s al naargelang hun behoeften en de sneeuwconditie, maar ze blijven wel dezelfde skischoenen dragen omdat deze het gevoel en de energie overbrengen. De skischoen is het belangrijkste element van de skiuitrusting. Precisie is noodzakelijk voor de prestaties en comfort is onmisbaar voor het plezier. Skiset helpt je bij het maken van de juiste keuze door met een speciale scanner een 3D-voetscan te maken. Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse – die slechts 5 seconden duurt – wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog. De klantgegevens worden opgeslagen in een ‘skiërprofiel’ dat tijdens de volgende verhuur, online of in de winkel, kan worden geraadpleegd. Wereldwijd werken er nu zo’n 150 Skisetshops met de scanner.

Een innovatieve technologie

Skiset is een jaar bezig geweest met het onderzoek en de ontwikkeling van ScanFeet. De unieke software zoekt de ideale match tussen de vorm van de voet en de skischoenen die beschikbaar zijn in de winkel; door de hoofdindicatoren uit de 3D-scan te vergelijken met de database van skischoenen is het mogelijk de modellen te selecteren die het meest geschikt zijn. De vakkundige medewerkers van Skiset kozen altijd al met zorg de modellen, maar de integratie van ScanFeet garandeert een beproefde en efficiënte service in recordtijd! Een must, zeker voor kinderen, omdat het voor hen soms moeilijk is hun gevoel onder woorden te brengen waar de schoen niet lekker zit. Met ScanFeet is dit verleden tijd!

Tijdwinst

Als je in de toekomst ski’s wilt huren, online of in de winkel, hoeft er geen nieuwe scan te worden gemaakt: jouw skiërprofiel is altijd beschikbaar in de aangesloten winkels. De klantgegevens worden binnen de groep gedeeld, waardoor je tijdens je volgende reservering van skimateriaal profiteert van een optimale service zonder kans op fouten. Het beste voor je voeten en geen wachtrij? Ga voor ScanFeet!