BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Last-minute skivakanties in het voorjaar

Last-minute skivakanties in het voorjaar

gesponsord
Geplaatst op 12 februari 2020

Wanneer ligt er de meeste sneeuw in de skigebieden? Wanneer ben je zeker van het beste weer? Wanneer zul je geen last hebben van ijs? Het antwoord is eenduidig, in het voorjaar. Het voorjaar is misschien wel de beste periode om op wintersport te gaan. Het seizoen is dan ook nog lang niet afgelopen. Beter gezegd, het beste moet er nog aankomen! Tel hierbij op dat je in het voorjaar heel goedkoop naar de sneeuw kan, dan rest er eigenlijk maar één vraag: waar wacht je nog op om die voorjaars-wintersporttrip te boeken?

Nu: Last-minutes voor februari

Kun je echt niet wachten? We hebben hier geweldige last-minutes verzameld voor skivakanties in de komende weken! Hier vind je tot 40% korting op je last-minute vakantie in februari.

Events in het voorjaar

Snowcase: dat is het zotste sneeuwevent van het jaar met meer dan 1.000 enthousiaste StuBru luisteraars. Er zijn fantastische live-artiesten en populaire StuBru DJ's die zorgen voor de beste après-ski en feestjes. Plezante activiteiten op en naast de piste. Dit jaar ook met een spectaculaire live-comedy show met Sven de Leijer, Lukas Lelie en William Bouva. Het wordt een TOP editie! Laten we natuurlijk de uitdagende pistes niet vergeten, dit jaar in Les Deux Alpes.

Tomorrowland Winter

Er zijn nog wat beschikbaarheden! Ervaar Tomorrowland in een magische omgeving en tijdens het meest bijzondere seizoen van het jaar: de winter. Ontdek de prachtige bergen en het dorp Alpe d'Huez, waar dan alleen de bezoekers van Tomorrowland toegang hebben. Klik voor de laatste kaarten.

Paasvakantie

De Paasvakantie is misschien wel de beste periode van het jaar om naar de sneeuw te gaan! Kans op poeder, geen verijste pistes, heerlijk weer en 's middags warm op een terrasje!. Er is een gevaar als je met Pasen richting de sneeuw gaat, dat is dat je elk jaar deze periode terugwilt. Kijk voor de beste Paas-deals!