De Naturparkregion Lechtal-Reutte is wat onbekend bij het grote publiek en dat is misschien maar goed ook. Hier geldt het motto ‘klein maar fijn’. Je vindt in het gemoedelijke skigebied een grote variatie aan pistes, waarvan een groot deel behoorlijk uitdagend is. De ligging is voor Nederlandse wintersporters ideaal, namelijk net over de Duitse grens, vlakbij de Zugspitz Arena.

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Leuk om eens een gebiedje te zien dat ondanks het kleine formaat toch mijn interesse opwekt. Wellicht eens een optie voor een shortski.

Leuk gebied met een hoop afwisseling. Wel wat aan de kleine kant maar dat maakt het nou net even anders. Prima om je een lang weekend te vermaken zo te zien.
Goede tip Kristy

"respect the mountains"

Als ik mij niet vergis was @HenriS hier al eens geweest. Nu met deze bewegende beelden heb je zeker een goed beeld van dit gebied. Ziet er leuk en klein uit, goed om later met je gezin een weekje te verblijven als je niet een te druk gebied wilt hebben.

Bedankt voor de tip om dit gebied te bezoeken :)

Carnas on Tour

@Svennoo Dat wilde ik zeggen joh
Nog maar een keertje 't verslag lezen van @HenriS dan :P

Gang is alles
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie