Aan het einde van het Paznauntal ligt Galtür en je kunt hier in het Silvretta gebergte geweldig toerskiën. Je hebt voor toerskiën uiteraard een speciale uitrusting nodig en je moet dus zelf naar boven lopen. Het is heerlijk bezig zijn in de natuur, maar je moet er uiteraard wel rekening mee houden dat je buiten de pistes bezig bent. Je hebt hier dus de juiste uitrusting en kennis voor nodig. Heb je die kennis niet? Ga dan met een gediplomeerde gids op pad.

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

Leuk compleet filmpje! Krijg er meteen zin in…

''Powder to the people''

Leuk filmpje en een erg herkenbaar gebied! Ik ben er een paar jaar geleden in de zomer geweest, en de Jamtal hütte is inderdaad een top hut!
@Kristy zit er toevallig ook een filmpje aan te komen van het Skicircus Saalbach Hinterglemm?

Ik ben toch al best vaak van mijn leven in Galtür wezen skien maar dit deel heb ik nog nooit gezien, misschien moet ik dit ook een keer proberen want hetziet er erg mooi uit!

…en ik maar denken dat jullie dat leuke rondje naar Partenen gingen doen… :-)

@ronaldd helaas niet! Er is wel een filmpje door Danny gemaakt over Fieberbrunn.

Mooi gebied wat ikzelf alleen ken vanuit C1-bergsportcursus in de zomer.
Jamtalhutte is zeker een mooi vertrekpunt voor verdere tochten, maar misschien moet je het tegenwoordig meer een soort berg’hotel’ noemen…

...ski-addict...
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie