Ski Racing Development team

Krijgt een 2 op basis van 1 beoordeling
Locatie
Maatgraaf 31 4124BE HagesteinNederlandhttp://www.srdteam.nl

Ski Racing Development team is een professioneel opleidingsteam op het gebied van alpine wedstrijdskiën voor kinderen en jongeren in Nederland, die de wil en potentie hebben. Met als doel het opleiden van jonge skiërs die plezier hebben om zich individueel te ontwikkelen en uitgroeien tot complete dan wel volwaardige alpine wedstrijdskiërs (ski-racers), die binnen de gestelde kaders zelfstandige keuzes kunnen maken op basis van hetgeen hen is aangereikt en wat zij zich eigen hebben gemaakt. Maar vooral dat ze het beste uit zich zelf halen en hun talenten zover mogelijk worden ontplooid. De focus ligt op het verder ontwikkelen van de wedstrijd– en je algehele skivaardigheid in de sneeuw, onderdeel voelen van een team en natuurlijk plezier. De racers trainen zowel in Nederland in een sneeuwhal als in de Alpen landen.

De structuur binnen Ski Racing Development team is gericht op groei richting topsport, doorgroeien naar nationaal topniveau om je als topsporter uiteindelijk internationaal verder te kunnen ontwikkelen. Ski Racing Development team biedt een modern skitechnisch, conditioneel en mentaal programma aan binnen een gezonde sportieve omgeving. Waar teamwork, respect, betrokkenheid, zelf-verantwoording en ambitie en succes centraal staan. En die elke jonge sporter in staat stelt om zijn of haar atletische en persoonlijke doelen te bereiken op eigen niveau. Met een natuurlijk portie plezier en passie voor alpine skiën en sport voorop!

De organisatie is ondergebracht in een onafhankelijke vereniging. Op dit moment (2017/2018) bestaat het team van Ski Racing Development team uit 24 atleten in de leeftijd 8 tot en met 18 jaar oud. Waarvan 13 ski-racers de talentstatus Belofte van het NOCNSF hebben. Ski Racing Development team is aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV). En voldoet aan de door de NSkiV (skibond) opgestelde kwaliteitscriteria om Nederlandse talenten op te leiden met een NOCNSF talentstatus. Ski Racing Development team is een door de Nederlandse skibond gecertificeerd talententeam. Meer weten over de organisatie achter Ski Racing Discovery of ons skiprogramma? Bezoek de website van Ski Racing Development team, http://www.srdteam.nl of neem gerust contact op met ons secretariaat, secretariaat@skiracingdiscovery.com.

Wat vind jij van Ski Racing Development team?