Locatie
Spijkerboor 618607KA SneekNederlandT: 0512-540116http://www.skiverenigingfryslan.nl/

Bij Skivereniging Fryslân organiseren ze als regiovereniging van de Nederlandse Ski Vereniging sinds 1974 ieder winterseizoen SneeuwFit-trainingen. Primair zijn deze trainingen geschikt als een goede voorbereiding op een wintersportvakantie. Lekker vrij van spierpijn optimaal genieten van de vakantie. Bovendien heb je met een goede conditie minder kans op blessures.

Bent u geen skiër?
Laat je dan vooral niet op het verkeerde been zetten door de naam. Je hoeft geen fervent wintersporter te zijn om mee te doen met SneeuwFit. Een groot deel van onze leden gaat nooit naar de sneeuw. Gezond buiten of binnen bezig zijn is voor hen de reden om met SneeuwFit mee te doen. En voor de gezelligheid natuurlijk.

Lekker bewegen dicht bij huis
De buitentrainingen worden gegeven in Hemrik (bij Beetsterzwaag), in Tytsjerk (bos van Ypey) en in Oranjewoud (bij hotel Tjaarda). De binnentraining wordt verzorgd in Leeuwarden. De trainingen bestaan uit een warming up, ski-, langlauf- en snowboardoefeningen, het (hard)lopen van duur- en interval-trainingen en een cooling down en worden gegeven door bevoegde trainers.

Beginner of gevorderd
Of je, man of vrouw, nu een beginnend wandelaar bent van 30+ of een gevorderde hardloper van 60+, bij Skivereniging Fryslân vindt je de training, die bij je past. Je beweegt in een groep op het niveau, dat aansluit bij jouw conditie. Zo werken de trainers aan een sterker hart, longen, spierkracht en aan uw conditie.

Waarom bij Skivereniging Fryslân?
Veel mensen, die alleen trainen, houden dat niet lang vol. Omdat het gewenste resultaat uitblijft en ze de gezelligheid missen. Sporten in verenigingsverband werkt niet alleen motiverend, het is ook een stuk gezelliger en veiliger. Ze trainen in relatief kleine groepen onder deskundige leiding van trainers, die zijn aangesteld met goedkeuring van de Nederlandse Ski Vereniging.

Après-SneeuwFit
Samen gezellig en gezond bezig zijn. Dat is het uitgangspunt van al de trainingen. Zo sluiten we de buitentrainingen altijd af met een kop koffie. Goed uithijgen om vervolgens gemoedelijk na te praten tijdens de après-SneeuwFit.

Wat vind jij van Skivereniging Fryslân?