Ski & Snowboardclub de Schans: Groot aaneengesloten skigebied

Vlakbij Uden bevindt zich Ski & Snowboardclub De Schans. Het is een outdoorlocatie met vier pistes, twee sleepliften en een lopende band. Het is een gezellig wintersportlocatie in Nederland en er is veel meer te beleven in deze regio!

Waarom naar Ski & Snowboardclub De Schans?
Schitterende buitenbaan
Pretpark BillyBird Hemelrijk
Dagje Den Bosch
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Boek deze wintersportvakantie in Nederland

Skiën bij Ski & Snowboardclub De Schans

Bij de Schans vind je een oefenhelling, twee pistes van 140 meter lang, een freestyle park én een kinderpark. De locatie is modern en sfeervol ingericht en je kunt ter plekke gemakkelijk materiaal huren.

Hotel Van der Valk Uden - Veghel

Bij van der Valk heb je altijd een aangenaam verblijf. In vijf minuten ben je bij de skibaan, ideaal!

Ski & Snowboardclub De Schans

Langste afdaling
140m
Sleepliften
2
Lopende banden
1
Locatie
Ariekesweg 15406XR UdenNederlandT: 0413-267176http://www.deschans.nl/

Wat je nog moet weten over jouw wintersportvakantie in Nederland

Wintersport in Nederland is een initiatief van de Nederlandse Ski Vereniging / Wintersport.nl. Er zijn in Nederland vele mogelijkheden om te wintersporten op echte sneeuw, rolbanen en outdoor mattenbanen. Soms binnen in een hal, soms met uitzicht op typisch Nederlandse landschappen.

Op deze pagina geven we je een suggestie van enkele activiteiten vlakbij een accommodatie. Ook hebben we een aantal accommodaties voor je geselecteerd, zodat je er echt een wintersportvakantie van kunt maken. Boeken doe je altijd zelf direct bij zowel de locatie als bij de accommodatie. Wij geven je de inspiratie, jij regelt de rest.

Met jouw bezoek aan een wintersportlocatie in Nederland en het boeken van een accommodatie nadat je bent doorgestuurd naar een boekingsplatform ondersteun je de wintersport in Nederland.

Activiteiten

Met tien minuten rijden ben je bij het Pretpark BillyBird Hemelrijk, een grote speeltuin en recreatieplas, uitgebreid met verschillende pretpark-achtige attracties. Liever de stad in? In 30 minuten sta je in het centrum van Den Bosch. Natuurliefhebbers kunnen naar het altijd prachtige Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Overnachten

Hotel Van der Valk Uden - Veghel

Bij van der Valk heb je altijd een aangenaam verblijf. In vijf minuten ben je bij de skibaan, ideaal!

Meer wintersport in Nederland