SnowWold Rucphen: Winterse sferen in Noord-Brabant

Wintersport in Nederland! Geniet van de winterse sferen in SnowWorld Rucphen. Deze gezellige sneeuwbaan telt drie pistes en een boel leuke funpark-elementen. Wissel het skiën af met een bezoekje aan Breda, shoppen in de Outlet of wandelen in het bos!

Waarom naar SnowWorld Rucphen?
Speelse afdalingen met funelementen
Historisch Breda
Wandelen in het Mastbos
IJskarten
Efteling

Boek deze wintersportvakantie in Nederland

Skiën bij SnowWorld Rucphen

Met een sleeplift of loopband word je snel bovenaan de drie pistes gebracht. De afdalingen zijn niet heel steil en lang, maar met de funpark-elementen zijn het wel speelse afdalingen. Dankzij de groene piste en de fijne skischool is Rucphen een kindvriendelijke skihal.

Hotel Mastbosch Breda

Aan de rand van het bos en de stad Breda verblijf je hier heerlijk luxe in een viersterrenhotel.

SnowWorld Rucphen

Langste afdaling
160m
Sleepliften
1
Lopende banden
3
Locatie
Baanvelden 134715RH RucphenNederlandT: 085 - 902 06 06https://www.snowworld.com/rucphen/nl

Wat je nog moet weten over jouw wintersportvakantie in Nederland

Wintersport in Nederland is een initiatief van de Nederlandse Ski Vereniging / Wintersport.nl. Er zijn in Nederland vele mogelijkheden om te wintersporten op echte sneeuw, rolbanen en outdoor mattenbanen. Soms binnen in een hal, soms met uitzicht op typisch Nederlandse landschappen.

Op deze pagina geven we je een suggestie van enkele activiteiten vlakbij een accommodatie. Ook hebben we een aantal accommodaties voor je geselecteerd, zodat je er echt een wintersportvakantie van kunt maken. Boeken doe je altijd zelf direct bij zowel de locatie als bij de accommodatie. Wij geven je de inspiratie, jij regelt de rest.

Met jouw bezoek aan een wintersportlocatie in Nederland en het boeken van een accommodatie nadat je bent doorgestuurd naar een boekingsplatform ondersteun je de wintersport in Nederland.

Activiteiten

De skihal ligt vlakbij Breda, met een prachtig historisch centrum zeker een bezoekje waard. De Efteling is een half uurtje rijden en voor het shoppen moet je in de Designer Outlet in Roosendaal zijn. Zoek je liever de rust op? Dan adviseren we een heerlijk wandeling in het Mastbos.

Overnachten

Hotel Mastbosch Breda

Aan de rand van het bos en de stad Breda verblijf je hier heerlijk luxe in een viersterrenhotel.

Meer wintersport in Nederland