BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten

Wintersport Andorra

Wintersport in Andorra voelt ergens wel een beetje exotisch aan. Het is een behoorlijk eindje rijden en stap je in het vliegtuig dan land je op het vliegveld van Barcelona. En dat voelt toch wat raar aan. Maar schijn bedriegt want Andorra is pure wintersport. Het belastingvrije ministaatje in de Pyreneeën heeft een aantal mooie skigebieden waar veel wintersporters zich wel thuis zullen voelen.

Belastingvrij op wintersport in Andorra

Het belastingvrije klimaat zorgt ervoor dat Andorra een uitstekende bestemming is voor meer prijsbewuste wintersporters. Andorra heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in nieuwe liften, skigebieden zijn met elkaar verbonden en sneeuwkanonnen garanderen ook sneeuwzekerheid wanneer Moeder Natuur het in de Pyreneeën wat af laat weten.

Traditioneel en modern

In Andorra vind je zowel meer traditionele bestemmingen als hypermoderne skidorpen met strakke appartementencomplexen direct aan de piste. Het skigebied Grandvalira kan in ieder opzicht wedijveren met skigebieden in de Alpen.

Andorra

0 reisaanbieders

Al 265 bezoekers deden vandaag een prijsvergelijking.

Je hebt 0% van de reisaanbieders bekeken.

Drukke weken

december
januari
februari
maart
april
Wintersport begint op wintersport.be
BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten

Oeps, er is een probleem opgetreden

Oeps, er is een probleem opgetreden

We zouden je graag deze pagina laten zien, maar zijn tegen een probleem aangelopen tijdens het ophalen. Denk je dat dit een serieus probleem is en wil je meteen onze 'winter-nerds' laten weten van dit probleem? Klik op 'verstuur probleem' en we trekken ze meteen van de berg af om hier naar te laten kijken.

verstuur probleem
Helaas hebben we geen skigebieden kunnen vinden met de geselecteerde criteria.

409 skigebieden en 729 dorpen aan het vergelijken