BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten

Wintersport België

Wanneer er sneeuw valt in de Benelux dan is België de place to be. Okay, België wintersport in België is natuurlijk niet voor de hand liggend en er ligt vaker geen sneeuw dan wel sneeuw. België kent ook geen grote skigebieden. Het beperkt zich tot hellingen die in de Alpen het stempel 'kinderweide' zouden krijgen met wat touwliften en stoeltjesliften. Wintersport in België staat of valt met de grillen van Moeder Natuur.

Wintersportgevoel in België

We zijn in de loop der jaren natuurlijk behoorlijk gewend (en verwend) geraakt aan de geweldige indoorbanen in Nederland, België en Duitsland, maar er gaat niets boven een afdaling over natuursneeuw in de buitenlucht. Wanneer er dus sneeuw valt in de Ardennen: stap in de auto en proef dat wintersportgevoel in België!

België

-1 reisaanbieders

Al 256 bezoekers deden vandaag een prijsvergelijking.

Je hebt 0% van de reisaanbieders bekeken.

Drukke weken

december
januari
februari
maart
april
Wintersport begint op wintersport.be
BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten

Oeps, er is een probleem opgetreden

Oeps, er is een probleem opgetreden

We zouden je graag deze pagina laten zien, maar zijn tegen een probleem aangelopen tijdens het ophalen. Denk je dat dit een serieus probleem is en wil je meteen onze 'winter-nerds' laten weten van dit probleem? Klik op 'verstuur probleem' en we trekken ze meteen van de berg af om hier naar te laten kijken.

verstuur probleem
Helaas hebben we geen skigebieden kunnen vinden met de geselecteerde criteria.

409 skigebieden en 729 dorpen aan het vergelijken