BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten

Wintersport Spanje

Wintersport in Spanje staat zelden hoog op het lijstje. Echte Spanje-liefhebbers reizen graag met de auto naar de Pyreneeën, maar dat is een behoorlijk eind rijden. Uiteindelijk is het beter om het vliegtuig naar Girona/Barcelona te nemen en dan met een huurauto verder te rijden. Mooie skigebieden in de Pyreneeën zijn Baqueira - Beret - Bonaigua en Formigal, elk met behoorlijk wat kilometer pistes.

Meer dan de Pyreneeën alleen

Avontuurlijk ingestelde wintersporters willen nog wel eens naar Sevilla vliegen om zich uit te leven op de toppen van de Sierra Nevada. Tijdens winters wanneer het qua sneeuwval allemaal even wat tegenzit kunnen de Spanjaarden terugvallen op goede kunstsneeuw installaties. Het effect is de bekende witte banen in een groenbruin landschap, maar geskied kan er zeker worden!

Spanje

-1 reisaanbieders

Al 272 bezoekers deden vandaag een prijsvergelijking.

Je hebt 0% van de reisaanbieders bekeken.

Drukke weken

december
januari
februari
maart
april
Wintersport begint op wintersport.be
BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten

Oeps, er is een probleem opgetreden

Oeps, er is een probleem opgetreden

We zouden je graag deze pagina laten zien, maar zijn tegen een probleem aangelopen tijdens het ophalen. Denk je dat dit een serieus probleem is en wil je meteen onze 'winter-nerds' laten weten van dit probleem? Klik op 'verstuur probleem' en we trekken ze meteen van de berg af om hier naar te laten kijken.

verstuur probleem
Helaas hebben we geen skigebieden kunnen vinden met de geselecteerde criteria.

409 skigebieden en 729 dorpen aan het vergelijken