BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten

Wintersport Turkije

Wintersport in Turkije is tegenwoordig minder populair dan een aantal jaar geleden. De ellende in buurland Syrië, aanslagen en de vluchtelingencrises hebben de populariteit van Turkije als vakantieland sterk verminderd. Het heeft ook de wintersport in Turkije niet veel goeds gedaan. Desalniettemin vind je in Turkije een aantal aantrekkelijke skigebieden.

All-inclusive

De bekendste skigebieden in Turkije zijn Kartalkaya, Palandöken en Uludag. Deze skigebieden hebben allen rond de 30 kilometer aan pistes en trekken vooral wintersporters aan die op zoek zijn naar een stukje avontuur, of wintersporters die voor niet te veel geld op wintersport willen. Want hoewel je wel een paar uur in het vliegtuig moet zitten vind je (net als in de zomer) aardige wat all-inclusive deals wanneer je naar Turkije op wintersport gaat.

Combinatie met stedentrip

De Turkse skigebieden zijn behoorlijk sneeuwzeker en zeker in combinatie met een stedentrip in bijvoorbeeld Istanbul is wintersport in Turkije iets wat je zou kunnen overwegen.

Turkije

-1 reisaanbieders

Al 273 bezoekers deden vandaag een prijsvergelijking.

Je hebt 0% van de reisaanbieders bekeken.

Drukke weken

december
januari
februari
maart
april
Wintersport begint op wintersport.be
BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten

Oeps, er is een probleem opgetreden

Oeps, er is een probleem opgetreden

We zouden je graag deze pagina laten zien, maar zijn tegen een probleem aangelopen tijdens het ophalen. Denk je dat dit een serieus probleem is en wil je meteen onze 'winter-nerds' laten weten van dit probleem? Klik op 'verstuur probleem' en we trekken ze meteen van de berg af om hier naar te laten kijken.

verstuur probleem
Helaas hebben we geen skigebieden kunnen vinden met de geselecteerde criteria.

409 skigebieden en 729 dorpen aan het vergelijken