Join the club en ontvang de vele voordelen

Er zijn meer dan genoeg redenen om een Club Wintersporters lidmaatschap af te sluiten, maar buiten alle voordelen die jij hier uithaalt, support je niet alleen de wintersport in Nederland, maar ook het platform wintersport.nl en daarmee alle content die we voor jullie maken!


Wintersport Magazine

De mooiste reportages, inspiratie, objectieve tests en subjectieve columns. Gebundeld in een schitterend magazine dat drie keer per seizoen bij je op de mat valt! Dit seizoen ontvang je alleen het derde magazine (meld je dan wel aan voor 29 november).

Inspiratiesessies

Meer weten over het weer in de Alpen, de keuze van een skigebied, het waxen en slijpen van je ski’s of lawineveiligheid? Neem dan deel aan de inspiratiesessies! In interactieve online sessies vertellen we je alles wat je altijd al wilde weten!

Korting bij Sunweb.nl

Als lid van Club Wintersporters krijg je maar liefst € 50,- korting bij Sunweb.nl! Dat betekent dus nog meer genieten van de wintersport voor een nog lagere prijs!


Voordeel voor minder dan de prijs van een dagpas

Word lid van Club Wintersporters en profiteer van diverse voordelen. Daarnaast steun je de wintersport in Nederland en alle ontwikkelingen op Wintersport.nl. Je vindt meer informatie over alle voordelen op ‘Club Wintersporters’ in je account wanneer je lid bent geworden, maar we hebben ze hieronder even kort en overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Standaard
 • Onafhankelijke artikelen
 • Accommodatiezoekmachine
 • Materiaalplatform
 • Wintersport Academy
 • Materiaalonderhoud bij DAKA
 • € 5,- korting bij SnowWorld
 • € 50,- voucher van Sunweb.nl
 • 3x Wintersport Magazine
 • Inspiratiesessies
 • Support de verdere ontwikkeling van het wintersport.nl platform
Club Wintersporters
 • Onafhankelijke artikelen
 • Accommodatiezoekmachine
 • Materiaalplatform
 • Wintersport Academy
 • Materiaalonderhoud bij DAKA
 • € 5,- korting bij SnowWorld
 • € 50,- voucher van Sunweb.nl
 • 3x Wintersport Magazine (Dit seizoen alleen het derde nummer, meld je aan voor 29 november)
 • Inspiratiesessies
 • Support de verdere ontwikkeling van het wintersport.nl platform

Lidmaatschap per jaar

van € 37,50 voor € 9,00*
* De actieprijs geeft je een lidmaatschap tot en met 31 augustus 2021.

join the club

Vraag & antwoord

Wat kost een lidmaatschap op Club Wintersporters?

Een lidmaatschap op Club Wintersporters kost € 37,50. Het eerste seizoen kost het lidmaatschap echter slechts € 9,00. Dit lidmaatschap is actief en geldig tot en met 31 augustus 2021. Daarna heb je de mogelijkheid je lidmaatschap te verlengen.

Wordt mijn lidmaatschap op Club Wintersporters automatisch verlengd?

Nee, je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Medio juli 2021 ontvang je van ons een e-mail dat je je lidmaatschap kunt verlengen. Je kunt dan bepalen of je lid wilt blijven of niet.

Is het lidmaatschap op Club Wintersporters persoonsgebonden?

Ja, het lidmaatschap op Club Wintersporters is persoonsgebonden. Wil je met meerdere personen lid worden en wonen deze op hetzelfde adres en maken ze deel uit van dezelfde familie, dan betaal je dit seizoen voor ieder lid eenmalig € 9,00. Wel ontvang je het magazine op hetzelfde adres maar één keer.

Ik ben al lid van de Nederlandse Ski Vereniging. Heeft het zin om lid te worden van Club Wintersporters?

Nee, dat heeft niet zoveel zin. Je geniet dezelfde voordelen. Ben je al NSkiV lid en wil je dat felbegeerde blauwe vinkje, óf wil je toegang tot de inspiratiesessies? Klik dan hier, volg de stappen en druk bij stap 2 op de knop dat je je wilt aanmelden als NSkiV lid! De rest volgt zich vanzelf.

Ik ben woonachtig in België. Kan ik lid worden van Club Wintersporters?

Jazeker. Ga hiervoor naar Wintersport.be/club en sluit daar je lidmaatschap af. Dit seizoen betaal je ook € 9,00. Vanaf 1 september 2021 is dat € 37,50. Helaas zijn we wel genoodzaakt om de hogere portokosten voor de verzending van de drie magazines (€ 11,00 extra) door te rekenen.

Ik woon niet in Nederland of België. Kan ik lid worden van Club Wintersporters?

Nee, dit is helaas (nog) niet mogelijk.

Kan ik als lid van Club Wintersporters de verzekering van de Nederlandse Ski Vereniging afsluiten?

Momenteel nog niet, maar dit zal op termijn mogelijk zijn.

Ik heb een vraag over Club Wintersporters. Hoe neem ik contact op?

Stuur een mailtje naar leden@wintersport.nl en we zullen je vraag snel beantwoorden.

Ik meld me later in het seizoen aan, maakt dit wat uit?

Je ontvangt in het seizoen 2020/2021 alle voordelen van Club Wintersporters, afhankelijk wanneer je je aanmeldt. Echter, wil je dit seizoen nog het laatste Wintersport Magazine op de deurmat horen ploffen, dan moet je je aanmelden voor 29 november. Snel lid worden dus!

Hoeveel magazines ontvang ik per seizoen?

Je ontvangt normaal gesproken drie keer per jaar (in oktober, november en december) Wintersport Magazine op de deurmat. Dit seizoen is dat enkel de december uitgave. Meld je dan wel aan voor 29 november.