BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Brixen im Thale

Accommodaties Brixen im Thale

Hoewel Brixen im Thale niet zo bruisend is als buurman Westendorf is het dorp wel een zeer populaire bestemming bij Nederlandse wintersporters. De centrale ligging in de Skiwelt met liften richting de Hohe Salve en naar Westendorf zorgt er ieder jaar weer voor dat de hotels, appartementen en pensions in Brixen im Thale weer op voldoende klandizie mogen rekenen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van accommodatie in Brixen im Thale is goed vergelijkbaar met andere populaire dorpen in Oostenrijk. Aan de andere kant liggen de prijzen in Brixen im Thale soms net even wat lager dan in het nabijgelegen Westendorf. Het is in Brixen im Thale net even wat rustiger. Daarentegen ligt Brixen im Thale wel zeer centraal in de Skiwelt. De dalafdaling naar Brixen is vaak erg slecht, omdat het hier een zuidhelling op wat lagere hoogte betreft.

Tips

Je kan in Brixen im Thale veel accommodatie vinden. Er is in dit dorp veel aanbod van hotels, restaurants en pensions. Uiteraard is het altijd handig wanneer je vlakbij de liften kan verblijven. Zo is pension Hoferwirt een goede plek om te verblijven wanneer je snel in de gondel wilt zetten.

Accommodatie thema's