BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Ischgl

Accommodaties Ischgl

Ischgl is veranderd van een slaperig boerendorp in de jaren ‘70 tot misschien wel dé toeristische hotspot van Oostenrijk. Je vindt in Ischgl een groot aanbod aan accommodatie. Hotels, appartementen en pensions zijn hier in grote getale te vinden. Ischgl is een groot, maar wel compact dorp en omdat er maar liefst drie liften richting de Idalp gaan ligt de meeste accommodatie op zeer acceptabele loopafstand van de liften.

Prijsniveau

De accommodatie in Ischgl is relatief duur. Het is een van de meest populaire dorpen in de Alpen en dat merk je aan de prijs. Hotels, appartementen en pensions zijn hier duurder dan normaal. Je vindt in Ischgl ook zeer veel viersterren en zelfs een vijfsterren hotel. Ischgl is duurder dan gemiddeld, maar de prijs/kwaliteit verhouding is wel prima. Veel accommodatie ligt op loopafstand van de liften en veel hotels streven een zeer hoge kwaliteit na.

Tips

Wil je al je gespaarde geld stukslaan dan kan je terecht in Hotel Trofana Royal. In dit vijfsterren hotel zal het je aan niets ontbreken. Ook niet goedkoop, maar zeker van topkwaliteit zijn hotel Madlein of Schlosshotel Romantica. Toch van Ischgl genieten, maar minder betalen voor je accommodatie? Kijk dan eens in een van de omringende dorpen, zoals Mathon, Galtür of Kappl. Hier kan je accommodatie vinden waarvan de prijs vaak lager is dan in Ischgl zelf.

Accommodatie thema's