BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Le Corbier

Accommodaties Le Corbier

Le Corbier is een autovrij dorp midden in Les Sybelles. Op de ‘front de neige’ staan een aantal grote appartementscomplexen, inderdaad op z’n Frans. Onder deze complexen staat een aantal chalets waar je moderne accommodaties vindt. In Le Corbier is een van die voorbeelden hoe er in Frankrijk in de jaren zeventig over wintersport werd gedacht, effectief, ski-in en ski-out en betaalbaar voor iedereen.

Prijsniveau

Als je naar Le Corbier gaat kun je fantastische pakketreizen vinden, je kunt hier voor heel weinig een skivakantie regelen. Dus qua prijs zit het zeker met pakketreizen erg goed. Zoals vaker in Frankrijk wordt het snel duurder als je alles zelf regelt. Echter zelfs als je alles zelf regelt dan is het nog steeds goedkoop.

Tips

Kijk in Le Corbier verder dan die appartementscomplexen. De chalets die onder deze grote flats staan zijn erg aangenaam en ruimer dan de appartementen in de hoogbouw. De prijzen zijn ook van deze chalets behoorlijk goed te betalen. Met een beetje zoeken heb je er zelfs een zwembad bij.

Accommodatie thema's