BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Lech

Accommodaties Lech

Lech staat bij het grote publiek vooral bekend als het dorp waar de Nederlandse koninklijke familie al jaren z'n wintersportvakantie doorbrengt. En eigenlijk geldt dat ook voor de meeste wintersporters. Lech heeft het image een nogal chique, posh, mondain en vooral heel duur dorp te zijn. We kunnen niet ontkennen dat dat ook daadwerkelijk zo is. De accommodatie in Lech is absoluut duurder dan gemiddeld. Maar het dorp is wel een sprookje...Wij begrijpen wel dat de rijkeren der aarde hier hun vakantie doorbrengen!

Prijsniveau

Lech heeft niet alleen het imago een duur wintersportoord te zijn; het is het ook. Er zijn weinig dorpen waar je meer vier- en vijfsterrenhotels vindt. Lech is ook echt een hoteldorp. Althans, er zijn in Lech zoveel meer hotels dan pensions, appartementen of chalets. En voor die hotels betaal je absoluut meer dan gemiddeld.

Tips

Lech bestaat uit een aantal delen. Zo heb je het autovrije Oberlech, het rustige Zug en het hoger gelegen Zürs. Qua prijs maakt het allemaal niet zo heel veel uit (het wordt goedkoop past niet in het rijke vocabulaire van Lech), maar ieder dorp heeft wel z'n eigen sfeer en uitstraling. Wil (of kan) je niet verblijven in Lech, maar wil je wel in het gebied skiën, dan kan je altijd verblijven in Warth of Schröcken, die met de Auenfeldjet verbonden zijn met het skigebied van Lech.

Accommodatie thema's